Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl arc elbaf olucak muhtemelen. Orada hükümet'i daha fazla anlaticak gibi oda. Ayrica antik silahlar. Geçende de yazdim muhtemelen hükümet en az 1 antik silaha sahip yoksa bu kadar yükselemezler. Pluton degil çünkü cp0 olanlar için ugrasti ve o dahi çikmadi, poseidon shirahoshi zaten. Geri kalan uranus.

Muhtemelen hükümet D.'leri uranüs'le indirdi ve süreç devam etti. Dof'un dedigi güç ( muhtemel antik silah, burada law'da önemli) büyük hasirsapka Im'in oradaki,antik silahlar, devler ve D.'ler hakkinda bir arc olucaktir elbaf diye düsünüyorum.

Oden'in günlügünden daha neler dökülür görücez fakat bir ara reyleigh robin'e shabondy'de demisti, "ulasacaginiz sonuç bizimkinden farkli olabilir" diye. Oden'in yazdiklarindan farkli da isleyebilir hikaye.

Joy boy D.'mi bilmiyoruz ama fil ile konusabiliyor belki wano ile baglantili da olabilir.
 
Bu kaidou ölmek istiyor ama ölmesi ne bizimkilerin ahlakına uyuyor nede ölünce meyvesi ne olacak fikrimiz yok. Acaba kaybedince zubishanin cezasına mi bir şekilde tabi olacak. Zunishada serbest kalır bu şekilde
 
Shirahoshi'nin Poseidon olduğunu bildiğimizden diğer antik silahların da nesneden ibaret olmadığını varsaymak daha isabetli olur. Kişiliğe sahip olduklarından Zunesha'yla Uranüs arasında her şey gerçekleşmiş olabilir. Uranüs biraz daha orası burası ayrı oynayan bir arkadaşsa Joy Boy'un tayfasından uzaklaşmaya çalışmıştır vs. Ya da Joy Boy' elinin ayarı olmayan lale herifin tekidir. Alabasta'dan beri oraya buraya serpiştirdi antik silahları hikayesini bari dümenden çizmesin. Fishman'dan beri gösterdiği yonkouya dümenden vs çizen adamdan her şeyi bekliyorum tabii.
 
Güzel bölüm geliyor gibi. Oda hikayenin sırlarıyla alakalı birşeyler anlattıkça bilinmeyen sayısı giderek artıyor, böylelikle yrni bir sürü bilinmeyen öğreneceğiz. Gold ve Monkey ailesinin rolleri ne çıkacak.
Ama benim esas merak ettiğim niye wanoda D. Ailesi çıkmadı. Kouziki bile D değil
Trafalgar ailesi o zaman da yancıdır kesin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık