Oda bir aralar Wano sonu çok iyi olacak diyordu, ne kadar güvenilir bilemem ama bence çok farklı olaylar gelişecek en az 40 bölüm daha var.Big Mom'ın saf dışı edilmesi, ateş yokaisi, bombalar, Raizo-Fukurokuju karşılaşması falan hep bu bölümde sonuca bağlanmış. Orochi ve Kaido meselesi kaldı bir tek. Wano beklediğimden erken bitecek gibi duruyor.
Evet Kaido'da Luffy'de çok hırpalandı umarım dövüş bölünmez de biraz keyifli fight izleriz kum torbası mamadan sonra .En azindan yonkou bu kadar kolay düsmez dedirtti o saldirilara inmeyerek big mom. Kaido'da bir ton vs. attiktan sonra luffy'ye yenilecek.
Tam gücünde olsa düsmezdi. Demekki garp bosuna demedi luffy'nin 5. imparator haberinden sonra "daha çok yolu var" diye
Fakat bu demek degilki kötüydü, saldirilar gayet saglam. Suan'da 1-1 yonkou yenmezler. Muhtemelen wano'da yonkou seviyesi veya üstü olurlar.
Yamato Oden'in günlüğünde okumuş Zunisha'nın varlığını oradan biliyor.Yamato Zunisha'yı biliyor mu ki Momo Yamato'ya söylüyor geliyor diye. Anlamadım orasını. Bilen geri gelsin lütfen.
Lakin durup dururken Momo bunu niye söylüyor ki? Yani bunu cidden anlamıyorum : ) adadan Mom düşmüş sen gidip fil geliyor bilgisini paylaşıyorsun...Yamato Oden'in günlüğünde okumuş Zunisha'nın varlığını oradan biliyor.
Kanka olmuşlar artık.Lakin durup dururken Momo bunu niye söylüyor ki? Yani bunu cidden anlamıyorum : ) adadan Mom düşmüş sen gidip fil geliyor bilgisini paylaşıyorsun...
Teşekkür ederim.Kanka olmuşlar artık.
Resimler gelmeye başladı. Tamamının gelmesine az kaldı. Geldikten sonra paylaşırım.