Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız momun meyve çok sakat cidden. Hem dayanıklı hemde kendine can basıyor sürekli. Law punk hazarddaki gibi karakterini değiştirse momun kendisi ile. Hükmeder yemin ediyorum Roger falan yalan olur.
 
Bigmoma olması gereken buydu zaten. İyiki dayanmaya devam etmiş ama en son lawın enerji kalmıyordu saldırıdan sonra nolduysa artık gökten enerji falan geldi heralde.

Bu zunisha verilmiş söz muhabbeti teorileri tutar gibi.
Acaba wano da dev bir kaplumbağa çıkmasın ondanda endişe etmiyor değilim :).
Çünkü çok fazla gönderme yapıldı hayvan sembolleri üzerine wano isimlendirilmesinde bakalım neler olacak.
 
Hmm... Zoro da adandan düşmüş, gerçi tam nereye düştüğü söylenmemiş. Bakalım nelere bağlayacak Oda...

We see the reaction of some characters in Onigashima to the explosion. Zoro falls when island shakes (no sign of grim reaper).
 
Big Mom'ın böyle gitmesi en mantıklısı olmuş. Ben bayıldı filan sanmıştım ama büyük ihtimalle basıp gidicek. Bu gerçek anlamda galibiyetten de sayılmaz bu arada çatıda olan olayın daha fazla hasar yiyerek gerçekleşeni gibi olmuş. Kadın da ne çekti yav şu düşmekten. Kanat yapsın ruhlardan bir şey yapsın artık.
 
Son düzenleme:
Amaçları Mama’yı yenmek değil yukarı çıkmasını önlemekti zaten boşverin.Abilerine yardım ettiler bitti görevleri.Kendi ağızlarından beyanıdır bu
 
Bigmom salak zaten böyle bir gücün var toprağa can versene. Adamların bastığı zemin senin kontrolünde olsun. Veya rüzgara falan uçarsın ne güzel.
 
Elbaf'a da gelcek bu cidden galiba. Bir arc daha çekilmez bu kadın ya. Gelicekse Katakuri filan da gelse bari ileri seviye kral hakide ustalaşıp bir şekilde. Bm ile Luffy kapışırken Zoro vs Katakuri görürüz güzel olur en azından Zoro açısından.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık