@Mr.Bushido tehlikeli biri gibi. Law+Zoro+Luffy avatarı yapmış geçen, kim şov yapsa haneye yazıyor. Maymun iştahlı mısın yav?
Aralarına karışıp argüman sızdırmak için yapıyor da ne Alpa yer bunu ne de Seda. Bushi Zoro dışı kimi seviyorum diyorsa şüpheyle yaklaşın gençler.@Mr.Bushido tehlikeli biri gibi. Law+Zoro+Luffy avatarı yapmış geçen, kim şov yapsa haneye yazıyor. Maymun iştahlı mısın yav?
23 nisanda Kid’i de koyacağım… Oyuncak arabasıyla…@Mr.Bushido tehlikeli biri gibi. Law+Zoro+Luffy avatarı yapmış geçen, kim şov yapsa haneye yazıyor. Maymun iştahlı mısın yav?
Seni seviyorum Datte…Aralarına karışıp argüman sızdırmak için yapıyor da ne Alpa yer bunu ne de Seda. Bushi Zoro dışı kimi seviyorum diyorsa şüpheyle yaklaşın gençler.
Ben de sana bir adet enma maketi veririm, Montana Baba hediyesi.23 nisanda Kid’i de koyacağım… Oyuncak arabasıyla…
Seni seviyorum Datte…
Forumda ki en büyük Law fanı @Ölüm Cerrahı bir de benim… diğerleri fan değil… bugün varlar yarın yoklar… skmsmsms
Ver de “İLERİ SEVİYE KRAL HAKİ” basayım…Ben de sana bir adet enma maketi veririm, Montana Baba hediyesi.
Sen inanmıyorsan bir anlamı yok zaten…Hani şu olmasa inanırdım.Ama olan bu :dd.d
İleri seviye mi? seni @Alpamis reise havale ediyorum, o versin cezanı. Bu bölüm Kid'in saldırısı büyük çaplı olursa onu koyarsın zaten 23 nisanı beklemene gerek kalmaz.Ver de “İLERİ SEVİYE KRAL HAKİ” basayım…
23 nisanda Kid’i de koyacağım… Oyuncak arabasıyla…
Seni seviyorum Datte…
Alpamise havale etmen doğru karar aslında… Bir Zoro bir de Luffy basıyor zaten kral haki… Kid de tabancayla ateş ediyor…İleri seviye mi? seni @Alpamis reise havale ediyorum, o versin cezanı. Bu bölüm Kid'in saldırısı büyük çaplı olursa onu koyarsın zaten 23 nisanı beklemene gerek kalmaz.