Yakında onlarda bırakır Law'ı.Geriye tek Ölüm Cerrahı bir de Trao kalır.Şimdi de iki şekil hareket yaptı diye herkes Lawcı olmuş. Peh
Bu bölüm Law ölecek
Kaido takımına Russell Westbrook'u katmış herhangi bir süperstar gibi şu an.Kaido ve Luffy dövüş esnasında haki kullanarak big momun yenildiğini anladı ama bigmom yenilene kadar haki kullanmayı akıl edemedi. La gardaş bu nasıl iş
Enteresan muhabbetler gerçekten.Yakında onlarda bırakır Law'ı.Geriye tek Ölüm Cerrahı bir de Trao kalır.
kaynak: oda'nın gözleriBu bölüm Law ölecek
Onun bir sebebi var. Doffy övecek. Görmedin mi hiç Law yükseldikçe önüne kitapları ben koydum diyor. :dd.dNeyi yaşatmıyon beni mi? Ohoo tehditlerde başladı, tetikçi oldunuz başıma...
Böyle destekçiyi kaçırır mıyım hiç. :dd.dDemir falan bana ters abi alerji yapıyor. Dokunamıyorum. Ben senle amiral lobisinde yine görüşürüm. Orada kardeşliğimizi pekiştiririz.
Fanı olmayan adam öyle savunur mu hocam. Tek celsede sildin sende bizi
Bizim kendi sağlık ocağımızı açmanın vakti gelmiş. :/
Gör bak gör. Fanımsı Cora-san'da var bana yeterler. Baş hekim yaparım ben onları :dd.dDoğru dedin, ben de hak verdim şimdi gerçek Law fanı @Ölüm Cerrahı , diğerleri iyi gün dostu.
Dövüşlerin çoğu sarmadı.Gercektende tatmin olmadim bir Zoro fanı olarak. Çok kebaptan yendi King i.
Düşük zekalı zengin bebesi ismi gibi. Alttan alttan veriyorsun ayarı SedaaFanımsı
Adamın elinde death yazıyor ölmesi için tasarlanmış.kaynak: oda'nın gözleri
Her arc franky ve Luffynin dövüşleri dışindakiler tirt oluyorDövüşlerin çoğu sarmadı.