Herkesin sevdiği kişi olmak gibi bir çabam yok.Bir nick yüzünden nasıl sıkıntı vermişi sana hayret verici gerçekten.Açıkçası öyle çok dert denemez ama benim seninle ilgili bir sıkıntım var. Nickin, forumun 10 yıl öncesi dönemlerinde aktif olmuş çok güzide bir üyeyi hatırlatıyor bana. Sanji fanıydı herkesin sevip sayacağı tarzda iyi bir üyeydi. Senin bu nickle aşırı fantezi şeyler yazıyor olman bana o adamın mirasını lekemek gibi geliyor sanırım. Keşke başka nick seçeydin dostum.
Nedense uçuk yada fantezi fikirler olduğu söyleniyor ama neden uçuk olduğunu bir Allah'ın kulu söylemiyor. Bu daha garip bence.
Birçok kişiye, mesaja ithafen olması beni ilgilendirmez. Beni benim mesajımın alıntısı altına yazdığın mesajda yazdığın ilgilendirir. Uyanış öncesi sonrası ne fark eder. Meyve dediğin uyanışın öncesi sonrası birleşimi. Uyanış sonrasındaki iki tekniğe bakıp kıyaslama yapmanın mantığı yok. Adam meyveye uyanışsız bintane şey koymuş yanında da hiçbir işe yaramayan bir meyve var. Law parlayacağı kadar parlamış, orada Kid'e biraz yüz veriyor. Bunun nesi bu kadar konuşulası dedim ben de.
Yazdığın mesaj bu. Bir zahmet anla uyanış öncesini konuşmadığımı. Neden benim bakış açımı bu kadar küçük görmek zorundasın ? Sevdiğin karakteri itin götüne sokmak yerine insan gibi eleştirdiğim için mi ? Konunun temelinide biliyorsun. Alıntıladığın mesajda sadece uyanıştan bahsediyorum. Aynı anda Alpamis ve sen gelip uyanış öncesini yazıyorsunuz. Abuk subuk bir sürü alıntı yapılıyor o sırada. Burada sencede bir anlayış kıtlığı yok mu ?Uyanış öncesi tek yaptığı hurda itmek ve çekmek olan meyvenin uyanış açınca kutup ataması ve lazer tabancası yapmasının nesi bu kadar örnek verilesi oldu orasını anlamadım.