O zaman sen diğer fanları shambles atıp üstüne saliyorsun :OArtmadı bir tek ben varım şuan. Diğerleri olana göre fikirlerini söylediği için şimdilik böyle anılıyor. :dd.d
O zaman sen diğer fanları shambles atıp üstüne saliyorsun :OArtmadı bir tek ben varım şuan. Diğerleri olana göre fikirlerini söylediği için şimdilik böyle anılıyor. :dd.d
Sırrımı ifşaladın ya görmemiş gibi yapsınlar bunu :dd.dO zaman sen diğer fanları shambles atıp üstüne saliyorsun :O
Bir numaralı kural, sağlık ocağı kulübünden kimseye bahsetme...Law fanları ne ara bu kadar arttı. Her tartışmada shambles atıp ortaya çıkıyorlar
Neyine cevap vereyim ? Tıp meyvesi diyorsun. Tıpcı mıyım ben ? .Oda'ya sorman gerekeni bana soruyorsun. Ben sadece okuduğumu yorumluyorum.Tamam bak sonradan sordum. Tıp meyvesi için tıp teknikleri kullanılan bir yerde nasıl farklı bir şey olabilirdi diye. Cevap gelmedi. Çünkü bence dahası olamaz. Uyanışta da olamaz. Bu meyveden tıbbi çeşitlilik çıkıyor ortaya. Uyanışı bu saldırıların etkisini ciddi derecede arttırıyordur. Yani bilmiyorum uyanışta nasıl farklı bir şey koyabilirdi ortaya.
O son paragrafta dediğinin bir parçası olup bunu eleştirmek olmuyor ama. Yanlış bir şey gördüysen onu alıntılayıp diyeceğini dersin. Bunlara veryansın edeceksen beni niye alıntılıyorsun, doğru düzgün soru sormuşum.Nasıl gerilmeyim ? Adam ''birader trollüyor musun? '' diye başlıyor mesajına. Mevzudan haberi yok. Uyanış öncesiyle alakalı bir tane mesajım yok şu tartışmada.
Kendime göre analizimi yapmışım. Adamların derdi analiz ya da benim yazıklarım değil ki. Fanı olduğu karaktere laf söyletmemek.Toz kondurmamak.Bunu yaparken en iğrenç tekniğe başvuruyorlar.
Geçmişde ki mesajlarını biliyoruz falan diyor adam. Biz niye tartışıyoruz geçmişe bakacaksak ? Derdimiz geçmiş mi yani ?
Şu tartışma, forumun sağlıklı bir ortam olmadığını kanıtladı. En azından benim için öyle.
Alpa yüce gönüllülük yaparak bazı arkadaşlar çok yazmasın diye forumda para toplamaya başladı.Ne parası topluyoruz ?
Trafalgar Durden ceketiBir numaralı kural, sağlık ocağı kulübünden kimseye bahsetme...
Tıp meyvesi olduğu seride de söylendi. Bir doktor bunu yerse çok iyi işler çıkarır dendi. Tekniklerine bakıyoruz hepsi tıpta yer alan terimler. Demek ki tıp meyvesi. Sen uyanıştan farklı bir şey görmek istiyorsun yani şaşırtmadığından farklı gelmiyor öyle ben şuan cidden düşünüyorum ne olabilirdi diye. Yeryüzünü ameliyathanesine mi çevirse iyi olurdu?Neyine cevap vereyim ? Tıp meyvesi diyorsun. Tıpcı mıyım ben ? .Oda'ya sorman gerekeni bana soruyorsun. Ben sadece okuduğumu yorumluyorum.
İyi bir para verecekse forumda susturduğu ilk gürültü olabilirim.Alpa yüce gönüllülük yaparak bazı arkadaşlar çok yazmasın diye forumda para toplamaya başladı.
Para varsa gece gündüz ana karakter bile overimAlpa yüce gönüllülük yaparak bazı arkadaşlar çok yazmasın diye forumda para toplamaya başladı.