Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam bak sonradan sordum. Tıp meyvesi için tıp teknikleri kullanılan bir yerde nasıl farklı bir şey olabilirdi diye. Cevap gelmedi. Çünkü bence dahası olamaz. Uyanışta da olamaz. Bu meyveden tıbbi çeşitlilik çıkıyor ortaya. Uyanışı bu saldırıların etkisini ciddi derecede arttırıyordur. Yani bilmiyorum uyanışta nasıl farklı bir şey koyabilirdi ortaya.
Neyine cevap vereyim ? Tıp meyvesi diyorsun. Tıpcı mıyım ben ? .Oda'ya sorman gerekeni bana soruyorsun. Ben sadece okuduğumu yorumluyorum.
 
Nasıl gerilmeyim ? Adam ''birader trollüyor musun? '' diye başlıyor mesajına. Mevzudan haberi yok. Uyanış öncesiyle alakalı bir tane mesajım yok şu tartışmada.

Kendime göre analizimi yapmışım. Adamların derdi analiz ya da benim yazıklarım değil ki. Fanı olduğu karaktere laf söyletmemek.Toz kondurmamak.Bunu yaparken en iğrenç tekniğe başvuruyorlar.

Geçmişde ki mesajlarını biliyoruz falan diyor adam. Biz niye tartışıyoruz geçmişe bakacaksak ? Derdimiz geçmiş mi yani ?

Şu tartışma, forumun sağlıklı bir ortam olmadığını kanıtladı. En azından benim için öyle.
O son paragrafta dediğinin bir parçası olup bunu eleştirmek olmuyor ama. Yanlış bir şey gördüysen onu alıntılayıp diyeceğini dersin. Bunlara veryansın edeceksen beni niye alıntılıyorsun, doğru düzgün soru sormuşum.
Adam uyandırma öncesinde hiçbir şey koymadığı meyveye uyandırışla iki teknik katmış bir şey mi bu. Ope ope no mi gibi uyandırış öncesi bin farklı teknik kattığı meyvenin uyandırışına çok yüklenmemesinde bu kadar konuşulacak ne var ki? Kid her konuda Law'un gerisinde kaldı bir de meyvesinin uyandırışının işlevsizliğiyle de mi kalsın?
 
Neyine cevap vereyim ? Tıp meyvesi diyorsun. Tıpcı mıyım ben ? .Oda'ya sorman gerekeni bana soruyorsun. Ben sadece okuduğumu yorumluyorum.
Tıp meyvesi olduğu seride de söylendi. Bir doktor bunu yerse çok iyi işler çıkarır dendi. Tekniklerine bakıyoruz hepsi tıpta yer alan terimler. Demek ki tıp meyvesi. Sen uyanıştan farklı bir şey görmek istiyorsun yani şaşırtmadığından farklı gelmiyor öyle ben şuan cidden düşünüyorum ne olabilirdi diye. Yeryüzünü ameliyathanesine mi çevirse iyi olurdu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık