Fan değiller ki. Onlar görüpte doğru bildiklerini yazıyorlar.@artyomdh @01746 @Millennium Wizard yalnız bi' şey dikkatimi çekti baş cerrah @Ölüm Cerrahı sizi hekimden saymıyor. Tek ben varım falan diyor bak Law fanı. Şuna haddini bildiriniz.
Fan değiller ki. Onlar görüpte doğru bildiklerini yazıyorlar.@artyomdh @01746 @Millennium Wizard yalnız bi' şey dikkatimi çekti baş cerrah @Ölüm Cerrahı sizi hekimden saymıyor. Tek ben varım falan diyor bak Law fanı. Şuna haddini bildiriniz.
Abi onlar fan değilse ben da amiralci değilim. O kadar diyim sana.Fan değiller ki. Onlar görüpte doğru bildiklerini yazıyorlar.
Her dofcu gizli Law fanidir. Evlatları gibi izliyorlar vsleriniAbi onlar fan değilse ben da amiralci değilim. O kadar diyim sana.
Değiller ya. Bak aralarından en yakını olabilecek @01746 O da Cora-sancı hatta denizci. Law fanı değil. Ben mi kandırılıyorum ne oluyor. :dd.dAbi onlar fan değilse ben da amiralci değilim. O kadar diyim sana.
Ben bunu parasıyla bile yapmam.Para varsa gece gündüz ana karakter bile overim
Doğru söylemiş.Ben ciğerini yerini elimle koymuş gibi bulamam.@artyomdh @01746 @Millennium Wizard yalnız bi' şey dikkatimi çekti baş cerrah @Ölüm Cerrahı sizi hekimden saymıyor. Tek ben varım falan diyor bak Law fanı. Şuna haddini bildiriniz.
@artyomdh canla başla Law savunur, avatarı da Law'du hem. Adam sadece gizlemiş, o adam senden daha Law fanı yav. Niye dışlıyon adamı? Hakkını yedirmem. Sende en Lawcu benim kibiri mi var yoksa?Değiller ya. Bak aralarından en yakını olabilecek @01746 O da Cora-sancı hatta denizci. Law fanı değil. Ben mi kandırılıyorum ne oluyor. :dd.d
Yok yahu ben fanımsıyım. Esas adamım Rosinante. Ordan hesabı çıkar işte.Değiller ya. Bak aralarından en yakını olabilecek @01746 O da Cora-sancı hatta denizci. Law fanı değil. Ben mi kandırılıyorum ne oluyor. :dd.d
Gördüm o mesajı. Şu 2 bölümdür en ön safhada çarpışıyorum Law'ı savunmak, hakkını vermek için. Bütün mermileri göğsümüzde karşıladık. Yancı algısından kurtarmaya çalıştık. daha ne yapalım be @Ölüm Cerrahı@artyomdh @01746 @Millennium Wizard yalnız bi' şey dikkatimi çekti baş cerrah @Ölüm Cerrahı sizi hekimden saymıyor. Tek ben varım falan diyor bak Law fanı. Şuna haddini bildiriniz.
Her dofcu gizli Law fanidir. Evlatları gibi izliyorlar vslerini
Doğru bildiğini söylemesinde ne var. Her karakter için yapıyor ki.Sade onun avatar değil Datte'de yapmıştı. Yapanlar olmuştu. Siz kabul etmiyorsunuz sadece. Gerçekten inanılmaz şekilde Law 2 haftadır parladı. Bununla fanlıkla ilgisi yok. Doffyciler Luffyciler Zorocular Amiralciler diğerleri de var. Bir Kid sevenler hariç. :dd.d@artyomdh canla başla Law savunur, avatarı da Law'du hem. Adam sadece gizlemiş, o adam senden daha Law fanı yav. Niye dışlıyon adamı? Hakkını yedirmem. Sende en Lawcu benim kibiri mi var yoksa?