İlk attığın resimde kendin bir algı yaratmaya çalışıyorsun ama zorlama duruyor. İkisinin birlikte yenildiğini resmediyor orada. Önce Law'a Sonra Kid'e saldırmıştır ama resmedilen bu. Öyle bir anlatıyorsun ki sanki Law yattı yere Kid 1 saat tek dövüştü.
Yav sanki Hawkins kalbine bıçak sapladı da çok zora zoktu Kid'i. Duvara kafa atıyor adam ya. Kid'in de başı ağrıyor sadece. Dövüş içinde handikapa giriyor evet ama bir zahmet dayansın buna öyle dayanıklılık varken. Ben zaten Kid'in dayanıklılığına bir şey demiyorum. O tarafını övdüm hep. Bu dövüş tarafında başka da bir şey övecek tarafı yok benim gözümde.
1038. bölümde Kid son saldırıyı yaptı. Kid'in boğası Law'ın uyanış saldırısıyla aynı hasarı verdi dediniz. Neden çünkü denk gibi resmedildi. Sonraki bölümde farkettik ki bütün hasarı Law vermiş. Kadın kendi ağzıyla söylüyor ya. Law'a önlem almalıyım, teknikleri tehlikeli diye. Kadın sırf saldırı yüzünden iyileşme yeteneği kullanıyor.
Kid'in saldırı çapında küçümsenmesi gayet normal. Sonraki bölümde Law'ın ''Yonkou Yalvartan'' saldırısından sonra yaptığı saldırıyı denk gördünüz. Bitirici vuruş dediniz. Bir daha ki bölüm yıkıcılığı göreceğiz dediniz. Ne çıktı Franky'nin lazer saldırısından hallice çıktı.
Ayrıca son bölümde de yaptığı yetenek bölümün ismini aldı resmen. Üstüne ayakta da bitirdi dövüşü. Law'ın Bm'nin yenilmesinde Kid'den çok daha fazla payı var. Bu kesin bir şey yani. Kid'in bu dövüş içinde en öne çıkan tarafı sadece dayanıklılığı. Totalde bakınca Law'ın yararı çok daha fazla. %70 - %30 derim katkıları için.
Edit: Paragraf attırdın bana be adam.