Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040: Duyulmayan Sözler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 123 47.1%
  • Orta

    Kullanılan: 63 24.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 75 28.7%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak cevabı kendin vermişsin. Adam dayanıklı olabilir fakat içsel saldırılara ne kadar dayanabilir. Law vücudu hedef almıyor ki.
Law, Linlin'e hep arkadan vurdu son enerjim diyerek kafa attığı saldırıda bile arkadan taş atıp yere düşürdü öyle çıktı üzerine.. adam sadece arka çalışıyor 1v1de uyanışı tutturması kolay değil öyle..
 
Law, Linlin'e hep arkadan vurdu son enerjim diyerek kafa attığı saldırıda bile arkadan taş atıp yere düşürdü öyle çıktı üzerine.. adam sadece arka çalışıyor 1v1de uyanışı tutturması kolay değil öyle..
Bu adam room açıp ışınlanabiliyor, bunu yapıp vurması mümkün değil ama Kid'in bu adama vurabilmesi mümkün mü? Ki Kid'de hız namına bir şey de görmedik.
 
Kid ne çok hızlı ne çok çevik. Law'ın meyve avantajı var. Böyle kritik dövüşlerde rakiplerin birbirine vuramadan dövüş bitirme gibi bir ihtimalleri de yok. Law Kid atama kullansa dahi ondan sıyrılacak bir yol bulabilir ya da saldırıyı karşılayıp dövüşmeye devam da edebilir ama Kid'in Law'ın saldırılarını pek yeme lüksü yok.
Kid hurdanın üzerinde durduğu için öyle geldi size. Ama hurdadan atladığında atik olduğunu gösterdi, Big Mom ile yüz yüze karşılaşıp uyanışını kullandı. Law gibi arkadan yapmadı bunu. Hep arkadan saldıran Law niyeyse Kid'den atik oluyor. Big Mom bile çekimine zor karşı koydu, Law nasıl koyacak yakalansa?
 
Big Mom, muzaffer bir şekilde ayakta dikilirken, Law yerde, Kid'in paneline bakarsan son saldırıyı o alıyor yani Law'dan daha sonra düşüyor bir de bunun hemen öncesinde Kid, Hawkins yüzünden handikaplı dövüştü.. dikkatli okuma sonra uyduruyorsun de.. peh..

Big Mom takla atarak Napolyonla vuruyor adama.. bir de isimli saldırı
Big Mom, Kid'in saldırılarını tınlamadı diyerek alaya alıyorsun, hadi burada da Kid öv.. Big Mom'ın napolyon atağını adam yerine bile koymamış başım ağrıyor diyor..
Burada da Ikkoku yiyor, küçümsediğin çapta bir tane saldırı yerken görmedik Lawı

Ben Law'ın saldırılarını hiçbir zaman inkar etmedim ama sen hep Kid'in yaptıklarını küçümesdin buna algı deniliyor işte..forumcak Kid'e mükemmel bir algı çalışması yapıldı, Law'ın saldırılarını küçümsediğim bir tane yorum bulamazsın.
Kid yardım edemeyip tank görevi görmediğinde bak Law'a ne oluyor.. Birebir yüzleşmeye çalıştığında böyle hallere düşüyor..

Nasıl Gear4 Luffy, Zoro ve Killer, Kınlardan daha güçlü olsa da, Enma güçlenmesiyle kral haki gelmeden, Luffy, kral haki ve ileri silahlanma öğrenmeden önce Kaido'yu çizemezken, fiziksel pek vuramazken içten saldırı yapan Kınlar, Kaido'dan kan aldıysa uyanışı içten zarar verebilen Law, bedeni anormali olan, tank bir karakter karşısında Kid'den saldırı anlamında daha avantajlıydı. Ki Kid hiç hasar veremedi de koca bir algı da neyse.. ama Law'ın içten saldırıları daha etkili oldu doğruya doğru son saldırıları da inanılmaz yanlış yorumluyorsun Kid'inkine bitirmedi peh derken Law'ın saldırısından sonra gayet sağlıklı görünen Linlin'e rağmen Law müthiş vurdu dokunmak kalmıştı falan gibi konuşuyorsun ikisininde son saldırısı yetmedi.. ikiside ağzından burnundan aynı şekil kan aldı. Algı kasmaya gerek yok
İlk attığın resimde kendin bir algı yaratmaya çalışıyorsun ama zorlama duruyor. İkisinin birlikte yenildiğini resmediyor orada. Önce Law'a Sonra Kid'e saldırmıştır ama resmedilen bu. Öyle bir anlatıyorsun ki sanki Law yattı yere Kid 1 saat tek dövüştü. :D
Yav sanki Hawkins kalbine bıçak sapladı da çok zora zoktu Kid'i. Duvara kafa atıyor adam ya. Kid'in de başı ağrıyor sadece. Dövüş içinde handikapa giriyor evet ama bir zahmet dayansın buna öyle dayanıklılık varken. Ben zaten Kid'in dayanıklılığına bir şey demiyorum. O tarafını övdüm hep. Bu dövüş tarafında başka da bir şey övecek tarafı yok benim gözümde.
1038. bölümde Kid son saldırıyı yaptı. Kid'in boğası Law'ın uyanış saldırısıyla aynı hasarı verdi dediniz. Neden çünkü denk gibi resmedildi. Sonraki bölümde farkettik ki bütün hasarı Law vermiş. Kadın kendi ağzıyla söylüyor ya. Law'a önlem almalıyım, teknikleri tehlikeli diye. Kadın sırf saldırı yüzünden iyileşme yeteneği kullanıyor. :D

Kid'in saldırı çapında küçümsenmesi gayet normal. Sonraki bölümde Law'ın ''Yonkou Yalvartan'' saldırısından sonra yaptığı saldırıyı denk gördünüz. Bitirici vuruş dediniz. Bir daha ki bölüm yıkıcılığı göreceğiz dediniz. Ne çıktı Franky'nin lazer saldırısından hallice çıktı. :D

Ayrıca son bölümde de yaptığı yetenek bölümün ismini aldı resmen. Üstüne ayakta da bitirdi dövüşü. Law'ın Bm'nin yenilmesinde Kid'den çok daha fazla payı var. Bu kesin bir şey yani. Kid'in bu dövüş içinde en öne çıkan tarafı sadece dayanıklılığı. Totalde bakınca Law'ın yararı çok daha fazla. %70 - %30 derim katkıları için.

Edit: Paragraf attırdın bana be adam. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık