Big Mom, muzaffer bir şekilde ayakta dikilirken, Law yerde, Kid'in paneline bakarsan son saldırıyı o alıyor yani Law'dan daha sonra düşüyor bir de bunun hemen öncesinde Kid, Hawkins yüzünden handikaplı dövüştü.. dikkatli okuma sonra uyduruyorsun de.. peh..
Big Mom takla atarak Napolyonla vuruyor adama.. bir de isimli saldırı
Big Mom, Kid'in saldırılarını tınlamadı diyerek alaya alıyorsun, hadi burada da Kid öv.. Big Mom'ın napolyon atağını adam yerine bile koymamış başım ağrıyor diyor..
Burada da Ikkoku yiyor, küçümsediğin çapta bir tane saldırı yerken görmedik Lawı
Ben Law'ın saldırılarını hiçbir zaman inkar etmedim ama sen hep Kid'in yaptıklarını küçümesdin buna algı deniliyor işte..forumcak Kid'e mükemmel bir algı çalışması yapıldı, Law'ın saldırılarını küçümsediğim bir tane yorum bulamazsın.
Kid yardım edemeyip tank görevi görmediğinde bak Law'a ne oluyor.. Birebir yüzleşmeye çalıştığında böyle hallere düşüyor..
Nasıl Gear4 Luffy, Zoro ve Killer, Kınlardan daha güçlü olsa da, Enma güçlenmesiyle kral haki gelmeden, Luffy, kral haki ve ileri silahlanma öğrenmeden önce Kaido'yu çizemezken, fiziksel pek vuramazken içten saldırı yapan Kınlar, Kaido'dan kan aldıysa uyanışı içten zarar verebilen Law, bedeni anormali olan, tank bir karakter karşısında Kid'den saldırı anlamında daha avantajlıydı. Ki Kid hiç hasar veremedi de koca bir algı da neyse.. ama Law'ın içten saldırıları daha etkili oldu doğruya doğru son saldırıları da inanılmaz yanlış yorumluyorsun Kid'inkine bitirmedi peh derken Law'ın saldırısından sonra gayet sağlıklı görünen Linlin'e rağmen Law müthiş vurdu dokunmak kalmıştı falan gibi konuşuyorsun ikisininde son saldırısı yetmedi.. ikiside ağzından burnundan aynı şekil kan aldı. Algı kasmaya gerek yok