Bu ne yahu. Bu nasıl çizim Oda bey, ne tutuyor Kaido öyle
Dediğin gibi çoğu saldırı atlatılabilecek engellenebilecek saldırılar gibi gözüküyor.Kid'in yaptığı son saldırıyı belirli bir seviyenin üstündeki tüm karakterler hızıyla atlatabilirdi. Salak kadın kendine o kadar güveniyor ki direk karşılıyor saldırıyı. Yediği bütün ataklar buna benzer aslında.
%50'sinde olmayan adamlarla vs atmak 1vs1 oluyor yani.2 v 1 böyle bu arada. Dof 2v1 yaptı diyenlere gelsin bu bölüm.
Bunun benim gözmde en iyi dövüş olmasının nedeni o zaten.Aslında iyi denilebilicek bir dövüşte yok neredeyse.
Mom için bir şey demedim. Saldırının hangi durumlarda daha ekili olabileceğini söyledim.hareketleri kısıtlı filan değildi
Yüzdeciler de geldi. Bir savaşta sadece atak yemenin değil sürekli haki kullanmanın atak yapmanın da güçten düşürdüğünü çok iyi gördük. Luffy'nin harcadığı enerji hakiye ve aldığı ataklara karşılık onu yedi. Bu çok net ortada. Zaten Dof ile Luffy'e karşılıklı bu sözleri ettirmişti.%50'sinde olmayan adamlarla vs atmak 1vs1 oluyor yani.
Law'ın saldırısından çok korkmana gerek yokmuş demi? Luffy ve Kaido dövüşünün sonraki aşaması daha etkileyici olacaktır.2 v 1 böyle bu arada. Dof 2v1 yaptı diyenlere gelsin bu bölüm.