Kaido şuan bile sağlam hasar almadı dahaHala Kaido 5v2 olayında ya da Kın olaylarında sağlam hasar aldı diyen var mı?
Kaido şuan bile sağlam hasar almadı dahaHala Kaido 5v2 olayında ya da Kın olaylarında sağlam hasar aldı diyen var mı?
Ama sanki Bigmom bu gözlem hakisi konusunda şimdiye kadar hiç bir şey göstermedi. Seride bu konuda ki en kıt insanlardan biri olabilir. Tabi kendine aşarı özgüven de var.Işınlanma yapsa da Doflamingo gibi çok rahat atlatırsın hepsini.
Doflamingo'yu yakalayabilmek için 40 takla atmıştı yoksa Doflamingo asla yakalanmazdı.
Ula ağlayacaksınız ha Luffy yendiğinde.İçinden geçmişler Kaido'nun zaten zor ayakta duruyordu belliydi.
Reizin yeni misyonu var, zaten çark kırıp düzen bozmaya oldu olası meraklıydı. Böyle işleri sever. Dofy'e karşı, küçüklükten sempati besliyor olabilir.Law'ın saldırısından çok onu bu kadar hırslı görmek şaşırttı. Dof karşısında bile bu kadar hırslı değildi bu adam.
Şu en alt paneldeki yüz ifadesine baksana. Dof'a karşı böyle olsan indirirmiştin tek başına Law...
O savaş güzel ya biraz daha sürsün sonrada luffyn enerjisi bitsin, kaido da hayal kırıklığı yaşadıgından dertlenip içsinUla ağlayacaksınız ha Luffy yendiğinde.
Doğru düşünüyorsun arkandayız.Bigmomun şahsi olarak Kaidodan net şekilde güç olarak zayıf olduğunu düşünüyorum.
Öyle. Eski yaratıcılığı yok artık o belli.Law'ın saldırısı çok iyiydi. Yerdeki çukur da aslında çok büyük ama görsel etkileyicilik anlamında daha fazlasını bekliyordum. Yine de o saldırı çok üst düzey bir saldırı.
Bir tek fiziksel saf güçte belki üstündür ki o da tartışılır. Ben onda da üstün olduğunu düşünmüyorum.Bigmomun şahsi olarak Kaidodan net şekilde güç olarak zayıf olduğunu düşünüyorum.