Law dövmesi yaptımadan önce okuyun.
Ben de bir tane yaptım nasıl olmuş ?Hani berber koltuğuna oturursun, berber saçı traşlar seni iyice keser biçer tüm saçlar tüyler yere düşer ya....
He ondan sonra oradan çırak gelir elinde kürekle süpürgeyle onları süpürür çöpe doğru götürür.
Heh işte burada Law berber oluyor. Kid de çırak oluyor.
Law>Luffy.Hani berber koltuğuna oturursun, berber saçı traşlar seni iyice keser biçer tüm saçlar tüyler yere düşer ya....
He ondan sonra oradan çırak gelir elinde kürekle süpürgeyle onları süpürür çöpe doğru götürür.
Heh işte burada Law berber oluyor. Kid de çırak oluyor.
9 kızıl Kın- 4 Nova en fazla başta berber komutuyla masaj yapan, saçı yıkayıp nemlendiren çırak oluyor yine. Ondan sonra iş yine Berber Luffy'e kalıyor.Ben de bir tane yaptım nasıl olmuş ?
Hani berber koltuğuna oturursun, berber saçı traşlar seni iyice keser biçer tüm saçlar tüyler yere düşer ya....
Heh işte burada 9 Kızıl Kın+4 Nova berber oluyor. Luffyde de çırak oluyor.
Yok,bir şekilde Law'dan o meyveyi çalıp,dünyanın hakimi olurduLaw, Dofa katılsaymış sağ kol Dof olurmuş
Sen Kid'i çekemiyon bence bak en kalitelisinden anten;9 kızıl Kın- 4 Nova en fazla başta berber komutuyla masaj yapan, saçı yıkayıp nemlendiren çırak oluyor yine. Ondan sonra iş yine Berber Luffy'e kalıyor.
Zoro çok güçlü çoook...Sanıyorlar ki zoro big mom gibi bunları bırakıp giderken arkadan saldırmalarına izin verir.Zoro kral hakiyle lowu kılıcıyla böler kid kendine bi kol daha yapmak zorunda kalır tabi zoro merhamet ederse
Olabilir. Bahseder mi bilmiyorum ama kulp uydursa iyi ve güzel olur. :dd.dBenim anladım D.ler hızlı güçleniyor luffy teach, law bi anda Yonkou seviyesine çıkabildiler odanın mesajı galiba bu D.nin anlamı.