Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun da orada. Bu adam nerede ne zaman bu kadar güçlendi. Yani kişiye sorarlar, madem güçlüydün birader neden Dof karşısında bu kadar acizdın. Yani koskoca Linlin'in hasar aldığı saldırısını Dof'a denk getirse Dof'un işi biterdi.
Oda'nın saçmalamasindan başka bir şey değil.
Hayır gücüm tükenmesin diye balıklara oda açmadıydı 10 saniye için... 🥲 Mantıklı yaklaşamıyorum.
 
Bana Law, Kid ve BM dövüşü sadece meyve, meyvelere karşı dövüşü gösterdi. Asıl olay yukarıda.
 
Law ve Kid ne kadar kullandılar da uzun süre dövüşüyor oluyor… Dövüş başladı ve bitti uzun sürmedi ki… şimdi de Ne var ne yok vermişler işte… son enerjilerini harcamışlar… :d
Sanıyorlar ki zoro big mom gibi bunları bırakıp giderken arkadan saldırmalarına izin verir.Zoro kral hakiyle lowu kılıcıyla böler kid kendine bi kol daha yapmak zorunda kalır tabi zoro merhamet ederse :ehe:
 
Derisine çizik atılmayan big momdan kemikleri kırılabilen little mom a geçiş 😂, ama spoilerda law son enerjisiyle saldırmış sonra mom kide atarlanmış 😂 bu kadında gözlem hakisinin olmamasını geçtim ciddi ciddi kör herhalde saldırıyı kim yaptı anlamıyor
 
Benim enerjim bitiyor gücümü kullanamam hüü hawkins var kaçalım hüü size yardım edemem enerjim az hüü uyanış açmak enerjimizi tüketti hüü ama sonra sıfır haki kullanılan bir big mom savaşı gelir ve bu enerjiler hiç bitmez iki araba dayak yerler yine azalmaz üstüne artarak devam eder.Hadi bunlar kullanmıyor yav big mom sen neden kullanmıyorsun gidip sağda solda hurdacının demirlerine ruh verip onları savaştırıyorsun kullansana arkadaş senin hakin nereye gitti kullanıyordun hani eskiden luffy ile savaşırken page one teklerken falan.Bitsin şu 3lü saçmalık yeter gidip raizo fuku savaşı çiz daha iyi adamlar en azından ne yaptıkları belli kim daha çok ateşe dayanır diye bekleriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 154)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık