Puncture Wille mı o da ne Adam Mom'ı delmekle kalmıyor Onigashime ve zemini deliyor. Oda sen nasıl uçtun ya. Daha çok merak ettim sahneyi acil resim.Law neler yapmış gel gel. @Ölüm Cerrahı
Belki bu saldırı zoro'nun canını almaya gelen iskleti de bölmüştür zoro kurtulmuş olurİkinize birden cevap vereyim; yorumunuza katılıyorum ama görselliğini de bu kadar abartmaması lazım o halde. Gerçi bir benzerini PH'de Vergo'ya karşı da yapmıştı. Law'ın meyvesinin olayı bu sanırım. Çok güçlü bir saldırı yaptığında, tek bir noktaya odaklayamıyor. Saldırıyı güçlendirdikçe Room da büyüyor gibi.
İyi çatıya doğru yapmamış bir de öyle düşün. Kaido ve Luffy'de arada kaynayabilirmiş.Belki bu saldırı zoro'nun canını almaya gelen iskleti de bölmüştür zoro kurtulmuş olur
Çok fazla hasar vermiş. Yine de o bilgi var elimizde. Zaten imparatorun düşüşü eleştiriliyor. Bu kadarını yapabilsin Mom. :dd.dGöze güzel geliyor ama o kadar güçlü olsa Big Mom'ın işini bitirirdi. Yani saldırının çok çok güçlü olduğu bariz ama işin içinde biraz da şov var gibi . Bu meyvenin ayrı bir havası var.
Law'un kılıç> napoleon-enma denilebilir mi simdi?The second question is if Law's sword is like a magic staff(like the one Goku has) when it arrives to the ground from the floating onigashima and leaker says that it's something like that but it goes deep underground
Ne bu beni çıldırtmaya mı çalışıyorsun? Delireyim mi yani tamamen? Oda'ya sövüp banlatayım mı kendimi?Belki bu saldırı zoro'nun canını almaya gelen iskleti de bölmüştür zoro kurtulmuş olur