Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinize birden cevap vereyim; yorumunuza katılıyorum ama görselliğini de bu kadar abartmaması lazım o halde. Gerçi bir benzerini PH'de Vergo'ya karşı da yapmıştı. Law'ın meyvesinin olayı bu sanırım. Çok güçlü bir saldırı yaptığında, tek bir noktaya odaklayamıyor. Saldırıyı güçlendirdikçe Room da büyüyor gibi.
Belki bu saldırı zoro'nun canını almaya gelen iskleti de bölmüştür zoro kurtulmuş olur :D
 
Göze güzel geliyor ama o kadar güçlü olsa Big Mom'ın işini bitirirdi. Yani saldırının çok çok güçlü olduğu bariz ama işin içinde biraz da şov var gibi :D . Bu meyvenin ayrı bir havası var.
Çok fazla hasar vermiş. Yine de o bilgi var elimizde. Zaten imparatorun düşüşü eleştiriliyor. Bu kadarını yapabilsin Mom. :dd.d
 
Bölüm sonu ataklarının gücünü diğer bölümde gösteriyor. Kid'in atağın gücünü sonraki bölüm anlayabiliriz. O da inanılmaz olur herhalde. Law böyle şov yaparken basit bir şey çizerse Kid hurdacılıktan, kartonculuğa, kağıda, naylona geçiş yapar.
 
Dressrosa'da hiçbir şeyini kullanmayan Law için fanlar odaya sorar: Madem böyle yetenekleri vardı niye kullandırtmadınız oda beyy ??
Oda: O zamanlar zekiydi ama çalışmıyordu ..

Wano'da kampa girdi herhalde bu değirmenin suyu ordan geliyor şelale gibi akıyo mübarek, yetenek bitmiyor adamda, başlı başına cevher olarak yaratılmış bu çocuk, azcık işlenince böyle oluyor :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 98)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık