İşin özünde bir Akainu yumruğu değil. Göze güzel geliyor.Sanmam. Mesela Zoro'nun 1080'lik saldırısı çok devasadır görünüşte ama basit görünen şişi sonson saldırısı daha güçlüdür... gibi gibi diyeyim.
İşin özünde bir Akainu yumruğu değil. Göze güzel geliyor.Sanmam. Mesela Zoro'nun 1080'lik saldırısı çok devasadır görünüşte ama basit görünen şişi sonson saldırısı daha güçlüdür... gibi gibi diyeyim.
Göze güzel geliyor ama o kadar güçlü olsa Big Mom'ın işini bitirirdi. Yani saldırının çok çok güçlü olduğu bariz ama işin içinde biraz da şov var gibi . Bu meyvenin ayrı bir havası var.
İkinize birden cevap vereyim; yorumunuza katılıyorum ama görselliğini de bu kadar abartmaması lazım o halde. Gerçi bir benzerini PH'de Vergo'ya karşı da yapmıştı. Law'ın meyvesinin olayı bu sanırım. Çok güçlü bir saldırı yaptığında, tek bir noktaya odaklayamıyor. Saldırıyı güçlendirdikçe Room da büyüyor gibi.Sanmam. Mesela Zoro'nun 1080'lik saldırısı çok devasadır görünüşte ama basit görünen şişi sonson saldırısı daha güçlüdür... gibi gibi diyeyim.
Cidden ben de tıkandım, çeviri kullanmak zorunda kaldım.saldırı o kadar fena ki ingilizcem yetmedi anlamaya.
Bu BM'yi falan kim takıyordu o zamanlar? Etkindir ama o WB kadar önemi yoktu. Hala çok fazla önemi yok seride genel bakımdan Yonkou olması var. WB gibi ''Korsanlar Kralı ile eşit seviyede'' yada ''Korsanlar Kralı koltuğunun önünde oturuyor'' denilen biri değil. Croc'un WB'ye meydan okuduğu dönem 20 yıl önce. Çağın zirvesinde ki kişi WB o zaman, BM'ye niye dalsın?Zamanında Croco'ya yonkoya diklendi diye mal diyordum. Tek mallığı, yanlış seçim yapmak, WB'ye diklenmekmiş. Mom'ı seçmesi lazımmış.
Dağı taşı parçalamak, devasa alanları bölmek Law için sıradan şeyler. Daha önce de yapmıştı. Karakterin bu olayını etkileyici ve güçlü buluyorum ama dediğim gibi işin içinde görsel şov yok diyemeyiz. 5 milyarlık meyvenin havasıİkinize birden cevap vereyim; yorumunuza katılıyorum ama görselliğini de bu kadar abartmaması lazım o halde. Gerçi bir benzerini PH'de Vergo'ya karşı da yapmıştı. Law'ın meyvesinin olayı bu sanırım. Çok güçlü bir saldırı yaptığında, tek bir noktaya odaklayamıyor. Saldırıyı güçlendirdikçe Room da büyüyor gibi.
Croc'u bile takıyorlarsa BM'yi hayli hayliBu BM'yi falan kim takıyordu o zamanlar? Etkindir ama o WB kadar önemi yoktu. Hala çok fazla önemi yok seride genel bakımdan Yonkou olması var. WB gibi ''Korsanlar Kralı ile eşit seviyede'' yada ''Korsanlar Kralı koltuğunun önünde oturuyor'' denilen biri değil. Croc'un WB'ye meydan okuduğu dönem 20 yıl önce. Çağın zirvesinde ki kişi WB o zaman, BM'ye niye dalsın?