Haki fakiri Sanci ne alaka?law>kid, yamato,zoro,sanji,killer vb.
law'un kılıç>enma
Kılıç meyve ile o özellikleri kazanıyor.law>kid, yamato,zoro,sanji,killer vb.
law'un kılıç>enma
Bir Sanji fanına yakışmadı.law>yamato
Bu konuda Oda'nın açıklama yapması gerekir. Ya da bir fb lazım. Fakat Rosa sonrası gelişmesi gerektiğini kişiliği gereği en çok kendi biliyordu. Buna en uygun yer Zou görülüyor. Mesela Zoro'da ateş kesme yeteneğini öğrenmiş gelmeden. Ne ara öğrendi? Zou. Aksi uyuşmazlık ve saçma olur ve benim düşünceme göre şöyle ...Dressrosa'da hiçbir şeyini kullanmayan Law için fanlar odaya sorar: Madem böyle yetenekleri vardı niye kullandırtmadınız oda beyy ??
Oda: O zamanlar zekiydi ama çalışmıyordu ..
Wano'da kampa girdi herhalde bu değirmenin suyu ordan geliyor şelale gibi akıyo mübarek, yetenek bitmiyor adamda, başlı başına cevher olarak yaratılmış bu çocuk, azcık işlenince böyle oluyor
Bana göre Oda, Rosa'da Law için daha çok hikayeciliği ön planda tuttu. Dövüşlerinde bile 3 lafın 2si geçmiş yüzleşmesiydi. Hep bir atışmalar. Wano'da da karaktere gelişim sağlayarak daha çok gücünü ön planda tutuyor. Hem hikayesel hem güç olarak yedirmiş oluyor.
yav killer falan da koyduk koyu sanji hater misiniz nesiniz anlamadim güç siralamasi yazdim iste. dur dur tatmin edeyim seni. Devaminda jinbei,Franky,usop,tama.Haki fakiri Sanci ne alaka?
La yazdığımı okuyor musun? WB varken BM'yi kim takar diyorum. Sen Croc'u takıyorsa diye hikaye anlatmaya başlıyorsun hemen.Croc'u bile takıyorlarsa BM'yi hayli hayli
HayırLa yazdığımı okuyor musun?
Luffy var diye kendisine yedirilmeyen arc bossu karşısındaki karaktere muazzam iade-i itibar yapıyor. Luffysiz çok daha güzel, keyfim yerinde.Çünkü arc bosunu Luffy almalı