Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panel bekleyinmiş. Murata, Miura, İnoue detaycılığında paneller gelse ne lazım gelir? Bir bölümde efsane çizeceğine, dandik çiz 5 bölüm çiz.
Savaşlar daha uzun olmalıydı. Toni Roppo savaşlarından kendini belli etmişti. Komutan savaşları neredeyse emin olmustuk ama Yonkou'dur dedik herhalde özenir baya çizer dedik çizmedi. Umarım bir bölüme de Kaido savaşı bitmez.
 
Hadi Luffy Kaido'yla eşleşene kadar sırasıyla Ceaser>>Dolfamingo>>Craker>>Katakuri ile eşleşti. Hepsinde de iyi kötü kazandı ve bir şeyler öğrendi, yeteneklerini geliştirdi. Bu Law ne yaptı da Big Mom'la denk savaştı? Dolfamingo'ya yenildi, Hawkins'ten dayak yedi. Oda resmen dalga geçiyor bizimle. Bu Yonkou'ları bu 3 çaylağa yedireceksin anladık ama ilk bölümden şu bölüme kadar olan bize kurduğun mantığı yerle bir ettin. :of:
 
Big Mom dövüşü kazandı aklına aniden Kaido ve Luffy geldi ,düsmanlarini yerde bırakıp Kaidoya destek olmaya gidiyordu ki vsyi kaybetti.
Bu kadar kötü bir yonko düşüşünü tahmin edemezdim , madem bu kadını böyle saçma yem ediceksin hikayesinden tut güclerine neden bu kadar derin isledin , kadını öyle bir anlattı ki cocuk hali zaten elbafı dagıtıyordu bir de suanki haline bak .
 
Bu zamana kadar vicdansız canavar oldugunu dusundugumuz Big Mom dusmanlarini dovup yerde bırakıyor , iyilik abidesi Shanks Kid'in kolunu alıp öyle gönderiyor :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık