Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.hakiyi adam akıllı kullandığını görmedik. Yedirdigi atakları görmek lazım. Bunlardan iki tane yiyecek öncesinde de ataklar yedi kaç kere. Siz niye sadece final ataklara düşmüş gibi yorum atıyonuz. Bu bakış açısı Zoro'ya her vssini ntek vuruşla aldıran bakış açısı.

Az önce kafasının içinde şok dalgası patladı kafasında kocaman kılıç vardı kadının.

Öncesinde de benzeri atak yine yedi Law'dan.
Zoro'da Bagua yedi diye gider. Sonuç olarak Luffy'nin arc başı yenilgisi Lucci'nin tek atması gibi hikaye gereği olan bir olay benim gözümde. O yüzden sağ kol seviyesini gereksiz ezildi.
Linlin'de aynı şekilde bilinçsiz kullanıyor olabilir. Bu durumda da Kaido'nun gerisine atar.
 
Bigmomun da işi bitti.

Vay be. 2 nova 1 Yonkouyu yendi. Luffy de sıra. Arcın son 10 bölümü muhtemelen.
 
Oda: Ya sırf Luffy'nin yumrukları güçlüymüş demek tahmin etmez. Luffy ile bir yolunu bulacağız.


Aynı Oda: Kid'e demirden boğa yaptırıp Big Mom'ın kemiklerini kırar.

Ertesi gün Oda: Ya yumruk dediydim ben.

Garp: Ne olmuş yumruğa?
 
Big Mom dövüşü kazandı aklına aniden Kaido ve Luffy geldi ,düsmanlarini yerde bırakıp Kaidoya destek olmaya gidiyordu ki vsyi kaybetti.
Bu kadar kötü bir yonko düşüşünü tahmin edemezdim , madem bu kadını böyle saçma yem ediceksin hikayesinden tut güclerine neden bu kadar derin isledin , kadını öyle bir anlattı ki cocuk hali zaten elbafı dagıtıyordu bir de suanki haline bak .
Bence Big Mom bu arc düşse bile diğer düşen kötüler gibi paket edilip bir tarafa konmaz.

WB ile Roger'ın defalarca dövüştüğünü biliyoruz. Bir taraf kaybettiği zaman paket olup tamamen işlerden elini eteğini çekti mi? Hayır çekmedi.


Big Mom düşse bile zaten savaş kendi topraklarında değil. Kadının hala dışarıda ülkesi var.

Neden işinin tamamen bitmeyeceğini düşünüyorum? Kadının Elbafla derin bağları var. Bu yüzden Elbaf kurgusunun da bir şekilde parçası olabileceği düşüncesindeyim. Ana düşman olarak değil belki ama bir şekilde kenarda başka şeylere etki edebilir.




Big Mom Oda'nın çekirdek karakterlerinden birisi. Önemli bir karakter olduğu için kurgusunda önemli bir payı en başından vardır. Ama buna rağmen onu Supernovaların indirmesinin planının parçası olduğunu sanmıyorum. Supernovalar sonradan eklendi. Orijinal planın Luffy üstüne olduğunu da zannetmiyorum çünkü Luffy zaten Kaido'yu yenecek. Bir yonkou dövdükten sonra ona denk başka bir önemli karakterle dövüşmek shounen gidişatına göre değil eğer ki dövüş geçiş arcında olmuyorduysa. Peki Oda'nın bu kadın hakkondaki orijinal planı neydi? Bundan emin olamasak da Lola'nın Big Mom'ın Vivre cardını vermesi fikir verebilir. O vivre card ilerire sadece basit bir arc içi kurguda kullanuldı. Ama Oda'nın onlarca bölüm önce wcı'yı ve vivre'nin kullanıldığı olayı düşünüp taa Thriller Barkte o yüzden o cardı verdiğini sanmam. Orijinal planda muhtemelen ana arc düşmanı olarak yer almayacak, muhtemelen Luffy ile arası belki başta limoni olacak olsa da belki müttefikliğe benzer şeyler yapacaktı. Nitekim şuanda pek çok şey değişmiş olsa da bu planın ana hatlaro değişmemiş olabilir. Big Mom'ın aslında o kadar da kötü olmayıp Luffyle bazı ortak değerleri olması, Kata Luffy ilişkisi(Kata herhalde ileride karşılaşsalar sırıtarak Luffy'nin o iyi birisi diyebileceği tek arc kötüsüdür) falan bunlara temel hazırlıyor olabilir. Yani Elbaf'a gelip günah çıkartıp birtakım iyi işler yapabilir..


Peki o zaman neden supernovalara yedirdi? Bu 3 güçlü Supernova'dan birisi yonkou seviyesine çıkarlen diğer ikisinin yan kal arko kol civarlarında dolaşmasını istemediği, supernovalar üzerinden verdiği "yeni nesil" algısını bozmak istemediği için. Yani Law ve Kid'in daha mantıklı bir şekilde güçlenmesi tabiki hepimizin keşkesi. Ama o ikisi oldukları yerde kalsa en kötü jenarasyon balonsu olurdu.


Hüüüüğğğğğ çok uzun Gutts :/ diyenler için özet: Supernovalar Big Mom aksine çekirdek kurgunun parçası olmadığından dolayı Big Mom'ın supernovalar tarafından indirilmesi ana kurgu parçası değildi. Yani Big Mom'ın serideki işi bitmemiştir.
 
Sanji > Yamoto dediğimden Sanji'nin de Meyvesiz Kaido seviyesine yakın güçte olduğunu düşündüğümden Kid ve Law'dan bu kadar performans bekliyordum ama şahsen Kid'in bunu h.haki kullanmadan yapması şaşırttı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık