Ben bir ara Coby olabilir diyordum. Sen gene iyisin. AlakksslBen son düşman Kid olacak diyorum zaten. Olabilir tabi Zoro-Sanji-Jinbei'den ne eksikleri var ? Peluş ayıdan iyiler
@pilavüstükuru bitti demeden bitmez. Daha meşhur "sandık" mesajını atmadı.@pilavüstükuru 'yu mezara gömdüğümüze göre kahvemizden yudumlayabiliriz. Wano'da ilk iddiamı kazandım. @Mr.Bushido @Densetsu no Samurai sıra sizde herkesi patlatıcam herkesi
Hadddi len ordannn.Kid ve Law > Zoro ve Sanji benim için net olmuş oldu.
@Ölüm CerrahıKid ve Law > Zoro ve Sanji benim için net olmuş oldu.
@Alpamis Kid ve Law'ın son atağı daha güçlü olur diyordun öyle görünüyor
Hasan bölüm yorumlamaya bu aralar beni arama kulak zarın patlasın istemiyorsan@Ölüm Cerrahı
En azından son atakların güçleri ile durumu kurtarır. Etkileyici diye bahsetmiş iki ataktan da. Bakalım görmek lazım.
Zoro’nun şu an yapacağı ileri seviye kral hakili Ashura saldırısı ikisini de gömer lee… nasıl net olmuş oluyor… İleri seviye kral hakinin nasıl bir güç olduğunu biliyoruz hepimiz lütfen… :d
Rüya görmeyi çok seviyor kendisi. İki tane sahne gördü mü, "ooooooo ben bi' rüyaya yatıyım" diyor. İstiareyi meslek haline getirmiş.Adam seriideki zirve gücü kullanıyor, saymaya başlasan imparatordan aşağıda şu gücü kullanabilen bir insan evladı yok haala Zoro güçlü değil, komik bile değil!
İmparatoru osurukla yenseler osuruk>kral haki diyeceğin için bu tarz yorumları normal karşılıyorum artıkGelişmiş kral haki fanları burada mı? Gelişmiş kral hakili Yonkoyu meyve ile yeniyorlar. Bazı kişiler zamanında az iddia etmedi bu kişilere SADECE gelişmiş kral haki ile zarar verilebilir diye.