İlk kez ana avrat küfür etme isteği duyuyorum bir bölüme. Okuyanlara ve siteyi düzenleyenlere saygımın en büyük kanıtıdır soyağacını çıkartmıyorsam.
İlk kez ana avrat küfür etme isteği duyuyorum bir bölüme. Okuyanlara ve siteyi düzenleyenlere saygımın en büyük kanıtıdır soyağacını çıkartmıyorsam.
Hayırdır, Bursa'dan gol haberi var da benim mi haberim yok!
Şu ağzından ateş çıkartan üye 3. Adam galiba, bana o izlenimi vermişti. Hatta Sanji Robin beni kurtar diye bağırdığında zavallıya bak dediydi. Gerçi Kid ve Luffy tayfaları savaşmaz daha, ama Oda kafasında ateş püskürteni 3. adam olarak bellemiş olabilir ve Sanji'ye laf çakması da buna dair kendince yaptığı ufak bir gönderme olabilir.Kid'de de Tank olacak 3.adam yok.
Hahaha isimleri gözümün önündeGelişmiş kral haki fanları burada mı? Gelişmiş kral hakili Yonkoyu meyve ile yeniyorlar. Bazı kişiler zamanında az iddia etmedi bu kişilere SADECE gelişmiş kral haki ile zarar verilebilir diye.
Off panel gol haberi gelse, BM adına daha az üzülürdüm.Hayırdır, Bursa'dan gol haberi var da benim mi haberim yok!
Heat Reis.Biz Sanji'den siyah ateş beklerken bu kullanacak diye korkuyorumŞu ağzından ateş çıkartan üye 3. Adam galiba, bana o izlenimi vermişti. Hatta Sanji Robin beni kurtar diye bağırdığında zavallıya bak dediydi. Gerçi Kid ve Luffy tayfaları savaşmaz daha, ama Oda kafasında ateş püskürteni 3. adam olarak bellemiş olabilir ve Sanji'ye laf çakması da buna dair kendince yaptığı ufak bir gönderme olabilir.
Seriyi detaylarıyla eleştireyim diyorum, küfür etmeden cümle kuramıyorum lan.
Tasarımı falan güzel aslında. Eğer Kid'i burada bırakmayacaksak belki ileride daha fazla görürüz. Belli mi olur Zoro vs Killer gibi kısa süre kapışırlar belki SanjiyleHeat Reis.Biz Sanji'den siyah ateş beklerken bu kullanacak diye korkuyorum
Ben son düşman Kid olacak diyorum zaten. Olabilir tabi Zoro-Sanji-Jinbei'den ne eksikleri var ? Peluş ayıdan iyilerTasarımı falan güzel aslında. Eğer Kid'i burada bırakmayacaksak belki ileride daha fazla görürüz. Belli mi olur Zoro vs Killer gibi kısa süre kapışırlar belki