Çizen kişi düşünmeyince çizilen karakter de düşünemiyor. Kadının ufku çizeri kadar ne yapsın.Korkudan aklı gitmiş diyebiliriz belki. Ne yapacağını şaşırmış kadın.
Çizen kişi düşünmeyince çizilen karakter de düşünemiyor. Kadının ufku çizeri kadar ne yapsın.Korkudan aklı gitmiş diyebiliriz belki. Ne yapacağını şaşırmış kadın.
Yumruk kadar oğlan iyi dayanıyor, yiğide bak hele.Teyzem öyle bir korkmuş ki saldırıdan. Ellere haki bile basmış. Sal beni diye dan dun vuruyor Law'ın kafaya.
Arkacı derlerdi bir de adama. Baksana saldırıyı yapabilmek için kafa atmış yumruklara adam.Yumruk kadar oğlan iyi dayanıyor, yiğide bak hele.
Arkacı derlerdi bir de adama. Baksana saldırıyı yapabilmek için kafa atmış yumruklara adam.
Akainu tarafından delindikten sonra sinek gibi çırpınıp cılız yumruklar atmak yerine ümüğünü sıkan babalığa selam olsun.Çizen kişi düşünmeyince çizilen karakter de düşünemiyor. Kadının ufku çizeri kadar ne yapsın.
Eskiler hatırlar bunu. Kadın aynı Bigmom.Soldaki teyze Bigmom'dan daha korkutucu.
Zaten orda Hawkins'in yolunu o kesiyor. Bir sebeple onu durdurması ya da dikkatini başka şeye (kendine) çekmesi gerekiyordu. Tam hatırlamıyorum. Şapka kesilince kimlik ifşa oldu ama kalması gerekiyordu o yüzden kaçmadı. Ama madem kimliğimi gizleyemedim bari gücümü gizleyeyim demiş olmalı.Tamam da, eğer dediğin gibiyse kimliği açığa çıkınca Hawkins'e niye saldırıyor kaçmak yerine?
Rezillikten değilde öyle üstünlük sağlayamadığı için rakiplerine karşı.Punk Hazard'da Smoker ne yaparak ya da yapmayarak rezil oldu?
Kikoku korku salıyor.Teyzem öyle bir korkmuş ki saldırıdan. Ellere haki bile basmış. Sal beni diye dan dun vuruyor Law'ın kafaya.
Yıllardır Oda'nın Barış Manço'dan karakter esinlenip çizmesini beklerim gitmiş Kaynanalardaki teyzeyi alıntılamış.Oha aynısı la