Babalık bambaşkaydı. Hep dedik. Yaşlı diye küçük görenler, yonkou etmez diyenler vardı. Bırak yaşlısını, ölüsü bile bu hale düşmedi.Akainu tarafından delindikten sonra sinek gibi çırpınıp cılız yumruklar atmak yerine ümüğünü sıkan babalığa selam olsun.
Başarılı, ama komik olduğu kadar gerçek de.
En başından beri öyle kesindi.Başarılı, ama komik olduğu kadar gerçek de.
Kid > Law resmileşti bu bölümle.
Yıllar sonra Law, Big Mom galibiyetini anlatıyor. Burada Sergen Yalçın Kid tabii.En başından beri öyle kesindi.
Şimdi tam hatırlamıyorum ama ilk Hawkins saldırıyordu maskeyi düşüren saldırıyla.Rakip saldırdıysa sende dövüşürsün herhalde ondandır.Oda çok düşünmemiştir bunları bence bahane çok adamda çünkü.Uyanış muhabbetlerini bu dövüşe saklaması gerekiyordu sakladı.Mantık yoktur bence de.Aslında şark kurnazlığı yapıyor işte Oda.Kullanmadı çünkü enerjisini saklaması gerekiyordu diyecektir yine.Bizim gibi 3-4 defa kullandı ama kısmından bakmaz olaya.Tamam da, eğer dediğin gibiyse kimliği açığa çıkınca Hawkins'e niye saldırıyor kaçmak yerine?
Acaba Nöriye Kantar'dan mı esinlendi çizerken diye içimden geçirmeden duramıyorum. Nöri Kantar'da Garp gibi sankiEskiler hatırlar bunu. Kadın aynı Bigmom.
Başarılı, ama komik olduğu kadar gerçek de.
Kid > Law resmileşti bu bölümle.
Bunu buraya taşımam lazımdı. Bana böyle tespitler lazım.Adamın tanklığı övülüyordu. Law bu bölüm hakili Mama yumruğuna dayanarak tanklık dersi verdi.
Adamın gücü övülüyordu, Law Mama'nın kemiklerini kıran adam çıktı.
Adamın iradesi övülüyordu. Law iradesinin yanında esamesi okunmaz.
Sağolasın Oda. Adama en azından son darbeyi vuran adam olma şerefini nail gördün. Bunu ondan almadın. Cidden sağol ya. Adamın fanı değilken bile minnet duyuyorum bu yüzden sana. Cidden lazımdı çünkü bu ona.