Kid'in kazandığını gören CP0, Gorosei'ye mesaj çekiyor.Bu savaşın bir kazananı yok ancak kaybedern bir One Piece var.
Kid'in kazandığını gören CP0, Gorosei'ye mesaj çekiyor.Bu savaşın bir kazananı yok ancak kaybedern bir One Piece var.
Günlerdir terör estiriyorsunuz be. Biraz ağzı bozuk ama sanayiden gelme adam ne bekliyorsunuz ?Law'a bir şey dendiğinde " bana emir verme " dediği zamanlarda yürüdüler adama. Azcık ben de faydalanmayayım mı şimdi elime vermiş.
Kid wano çevre ve şehircilik bakanlığından heykeltraş olarak iş teklifi alıp korsanlığı bırakacakmışKid'in yaptığı robotlarla karaktere + kazanç sağlatmış olabilir. Bununla ilgili çizdiği resim vardı galiba. Kid'in robotuna Luffy'nin gözler parıldıyor. Seri içinde de "erkekler robotları sever." dedirtti, Franky'e. Japonlar sever böyle şeyleri, ankaragücüne + yazar Wano sahası.
Bu da saçmalık, o pozisyonda yumruk atmazsın. Avuçlarının arasına alıp sinek gibi ezer fırlatırsın. Bi imparator ancak bu kadar aciz gösterilebilirdi.Teyzem öyle bir korkmuş ki saldırıdan. Ellere haki bile basmış. Sal beni diye dan dun vuruyor Law'ın kafaya.
Harbi Marco'yu tuttuğu gibi tutsa tutardı he, kolu kısa kalmış diyeceğim yok bayağı vuruyor. Aklı yetmemiş abisi ne yaparsın. Amiral mi bu?Bu da saçmalık, o pozisyonda yumruk atmazsın. Avuçlarının arasına alıp sinek gibi ezer fırlatırsın. Bi imparator ancak bu kadar aciz gösterilebilirdi.
Korkudan akıl tutulması yaşamış olabilir o an.Harbi Marco'yu tuttuğu gibi tutsa tutardı he, kolu kısa kalmış diyeceğim yok bayağı vuruyor. Aklı yetmemiş abisi ne yaparsın. Amiral mi bu?
Law'un kafasındaki sepet düşüyor ve kimliği açığa çıkıyor. Sonra da Hawkins'e saldırıyor.Önceki mesajlara hakim değilim ama Law burada dikkat çekmemeye çalışıyordu.Galiba maskeli Hawkins kapışmasından bahsediyorsun.Wano’da dikkat çekmemeye çalışan adamın yeri göğü inleten uyanış kullanmaması mantıklı.Gerçi ilk yaptığı kroom şeyi öyle değildi onu yapabilirdi ama Hawkins gibi zayıfa da onu açacağına ölsün bence.Kullanılması hakaret gibi birşey.
Kendimi sorguluyorum neden op'u bırakmıyorum diye. :dHarbi Marco'yu tuttuğu gibi tutsa tutardı he, kolu kısa kalmış diyeceğim yok bayağı vuruyor. Aklı yetmemiş abisi ne yaparsın. Amiral mi bu?
Punk Hazard'da Smoker ne yaparak ya da yapmayarak rezil oldu?Öyle oldu. PH, Smoker gibi.