Law'a bir şey dendiğinde " bana emir verme " dediği zamanlarda yürüdüler adama. Azcık ben de faydalanmayayım mı şimdi elime vermiş.Law emir vermeye çalışmasa, Hurdacı ağız tadıyla vuruşacak. Ama susmuyor ki. Sürekli Eustass-ya Eustass-ya....
Law'a bir şey dendiğinde " bana emir verme " dediği zamanlarda yürüdüler adama. Azcık ben de faydalanmayayım mı şimdi elime vermiş.Law emir vermeye çalışmasa, Hurdacı ağız tadıyla vuruşacak. Ama susmuyor ki. Sürekli Eustass-ya Eustass-ya....
Doğru söyle Oda'ya mektup mu yazdın japonca, hep Law emir alıyor diye isyan ettin belli. Adam da böyle bir sahne çizdi Law severlerin gönlü olsun diye.Law'a bir şey dendiğinde " bana emir verme " dediği zamanlarda yürüdüler adama. Azcık ben de faydalanmayayım mı şimdi elime vermiş.
Dil oralara kadar varsa neler neler söylenir de gülme komşuna gelir başına sendromunu yaşatıyor, Oda. :dd.dDoğru söyle Oda'ya mektup mu yazdın japonca, hep Law emir alıyor diye isyan ettin belli. Adam da böyle bir sahne çizdi Law severlerin gönlü olsun diye.
Law'un bi dünya fanı var elbet yazmıştır biri. Bir tane bile Ankaragüçlünün japonca bildiğini sanmam, bizden kim yazacak?Dil oralara kadar varsa neler neler söylenir de gülme komşuna gelir başına sendromunu yaşatıyor, Oda. :dd.d
Şimdi sıçtık artık katakuriyi kim frenleyecek diye korkuya kapılacaklar wanoda gördük ki bm korsanlarının en güçlüsü kataymış sırf kardeşlerine anası zarar vermesin diye sessiz sakin takılıyormuşCp0'ın big momun düşmesine tepkilerini merak ediyorum, acaba ne diyecekler?
Kid'in yaptığı robotlarla karaktere + kazanç sağlatmış olabilir. Bununla ilgili çizdiği resim vardı galiba. Kid'in robotuna Luffy'nin gözler parıldıyor. Seri içinde de "erkekler robotları sever." dedirtti, Franky'e. Japonlar sever böyle şeyleri, ankaragücüne + yazar Wano sahası.Law'un bi dünya fanı var elbet yazmıştır biri. Bir tane bile Ankaragüçlünün japonca bildiğini sanmam, bizden kim yazacak?