Momo süreyi uzattı işte. Çocuk çalışıyor.Uyanış açmış Kid ve Law Bm'yi beş dakikadan kısa sürede tokatlamışlar.
Momo süreyi uzattı işte. Çocuk çalışıyor.Uyanış açmış Kid ve Law Bm'yi beş dakikadan kısa sürede tokatlamışlar.
Kac dakika uzattı 3 müMomo süreyi uzattı işte. Çocuk çalışıyor.
Minik Kaido oldu adam. Canla başla çekiyor koca Onigashima'yıKac dakika uzattı 3 mü
5 değil de 8 dk da yenildiğne mi sevinelim
Daha çok enejinin yoğunluğuyla alakalı gibi geldi bana. Koca Ana'nın içinden geçen enerji daha geniş bir alana yayılıyor. Kılıcın uzuluğu da saldırının enerji miktarı gibi. Yani Law kılıcı derinlere kadar uzatarak daha da çok enerji saldı. Ancak aşağıda o kadar büyük bir yıkım yaratan saldırının sahip olduğu enerji, BM'nin gövdesinden yani çok daha küçük bir yüzey alanından geçti.Law'ın yaptığı saldırının saçmalığına şöyle değineyim, bu saldırı katman katman daha büyük delikler açtı yani belki de saldırının en zayıf halini Linlin yedi. En aşağıya baktığımızda ise şehir büyüklüğünde bir çukur yaratmış adam, bu da şu demektir: Bu adam çok uzaktaki bir düşmanına temas ettirse herkese tek atabilir.
Anladım demek istediğini, evet böyle de olabilir. Açıklaması biraz zor bir saldırı. Bakalım meyve daha neler yapacak?Daha çok enejinin yoğunluğuyla alakalı gibi geldi bana. Koca Ana'nın içinden geçen enerji daha geniş bir alana yayılıyor. Kılıcın uzuluğu da saldırının enerji miktarı gibi. Yani Law kılıcı derinlere kadar uzatarak daha da çok enerji saldı. Ancak aşağıda o kadar büyük bir yıkım yaratan saldırının sahip olduğu enerji, BM'nin gövdesinden yani çok daha küçük bir yüzey alanından geçti.
Oda nasıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorumSmoothie hastanede meyve suyu ikram etmekten başka bir işe yaramaz.
Ulan düş be kadın. O kadar boşuna mı kavga ettik Kid ve Lawcılar olarak.
Law en son düşüyorum diyordu. Oldu da Big Mom düşmez ve Kid ayakta kalırsa... @Montana 'dan çekeceğiniz var.Ulan düş be kadın. O kadar boşuna mı kavga ettik Kid ve Lawcılar olarak.