Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 vs 1 harcarlar.Herhangi bir amiralin içinden geçer filo amiralini ise yenerler.Tartışmaya açık bir konu değil.Bu adamlar zaten amiral dayanıklılığı almış neredeyse Kid yere gömüldü Queen’den iyi kalktı Law kaç tane darbe en son yumruk yedi.
Harcayacakları tek şey gelecekleri olur.Uyanış sahibi olmayan,h.hakiyi bile etkin kullanamayan sözde imparatoru zar zor devirdi bu ikili.
 
Rezalet resmen ya sen son vuruşu ben son vuruşu yapcam diye tartışıyorlar birde koskoca yonkou karşısında tabiki koskoca dediğime bakmayın bildiğiniz yıllardır çöple savaşsinlar diye beklemişiz bir arc önce schibukaiye bir halt edemeyen adam hayatı boyunca darbe almadı denen kadını inletiyor ... Vede hiçbir önemli savaş görmeden resmen
 
Law'ın yaptığı saldırının saçmalığına şöyle değineyim, bu saldırı katman katman daha büyük delikler açtı yani belki de saldırının en zayıf halini Linlin yedi. En aşağıya baktığımızda ise şehir büyüklüğünde bir çukur yaratmış adam, bu da şu demektir: Bu adam çok uzaktaki bir düşmanına temas ettirse herkese tek atabilir.
 
Süper süper süper.

Oluşan mantıksızlıkları bir kenara bırakırsak inanılmaz savaştılar. Beni en çok mutlu eden ise Kid in Law için gerekirse canını vereceğini hissetmem aynı şekilde Law ın da Kid için canını vereceğini hissetmem. Birbirlerine o kadar güven duyuyorlar bölümü iyi yapan şey bu. Wano dan sonra herhangi bir şekilde Kid in bizim tayfaya karşı savaşması falan mümkün değil savaş kardeşi oldular artık. Law zaten bizim tayfadan gibi(yancı) hahahha Çok iyi ya... Ben böyle beklemiyordum çok beğendim. O duygu çok iyi geçti bana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık