Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çeviriyle birlikte de okudum. Bölüm içinde tam 3 kez e
Dediler zırhı gecilmez dedim zırhını gecmeye gerek yok içten yok ederiz dediler enerjin yetmez dedim bende enerji bitmez.
Traflagar D. Water Law. Yonkou big mom'ı yapma diye yalvartan adam bu adı unutmayın. 😎
Bir imparatoru korkudan yalvartan tek adam. Kid'e gelince gel ulan saldır diyor. Law'a gelince yalvarıyor saldırmasın diye. İşte arada böyle bir fark var. :a:
 
Shanks aralarında en babacanı gibi gözüküyordu, adam Kid'in kolu kesip yol vermiş. Kaido ve Big Mom hep beast gibi yansıtıldı, biri zırlıyor biri saldırılara kafa atıyor. Tam cırtlak sakız
 
Wano sonu, Big Mom a ne olacak diye düşünüyoruz ya, Law bunu düşünmüş, o yüzden kılıcı uzatırken yeterli değil diyor, Wano ya kadar uzatıyor, koca bir delik açıyor, bu delik Big Mom ın mezarı olacak :)
 
Linlin'in her zaman özüne dönmesini bekliyorum fakat nasıl olacağını bir türlü kafamda kurgulayamamıştım. Şimdi az çok kafamda bir şey var, diyorum ki acaba Linlin kendi canından verirken içinde kalan Karamel Ana'nın ruhundan mı can veriyordu? Ruh tükenince de Linlin Karamel'den kurtulmuş olacak.

Bu arada şöyle bir not düşeyim: Capori videosunda bahsetti, Misery gücü Karamel'e benziyor diye, bence bunun sebebi de Karamel'in ruhu ile Linlin'in özünün kaynamış olması.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık