Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski defterlere takılı kalmayın. Kalınacaksa herkesten neler neler çıkar ortaya. Hiçbir şey ve hiç kimse aynı kalmıyor. :// Ayrıca kendi başına yaptıkları var. Bunlar yazıldı daha önce ve okudun sen de. @Kaidou Killer ile Zoro'nun yakın resmedildiğini söylüyor. Bundan daha cevap verilmesi gereken bir şey bence. :dd.d Okları geri çeviriyorum kusura bakma. 🤣
Evet kendi başına yaptığı en güzel şey teleportluk :D

Killer'in de kaptanından geri kalır yanı yok, sadece ağzı çalışıyor :d
 
Luffy, Roger ise Kid Wb'dir. Law da Shiki olur. Bu adamlar birbirine yakındır ama Roger ve Wb daha yakındır. Taa en başta sağ kolları ve ödülleriyle farklarını gösterdi Oda.
Anlaşılan deli olan Kid Shiki olacak. Shiki delisi Roger'a sağ kolum ol diyordu. KK'de gözü olmayıp tek amacı aile kurmak olan Wb'de benzerlik Law'da da var. Law'ın da tek amacı son adaya gidip D.'nin anlamını öğrenmek.
 
King’in attığı tekme adamı sarsmadı bile. Zoro’yu bayıltan şey enma’nın emdiği haki. Bi de önceden kalma yaraların etkisinden ölüyor şimdi.
King gibi bir rakip olmasa karşısında zaten o hakiyi çekmek zorunda kalmayacaktı. Zoro'yu bu noktaya getirecek kadar zorladı. Şu karaktere yapılan haksızlığın haddi hesabı yok.
 
Yemin ederim Zoroyla ilgili diye demiyorum, ama serideki en çok hyplandığım varlık bu iskelet reaper oldu. Hakikaten çok değişik bir canlı ve doğrudan reaper yani azrail gibi çizilmiş her şeyiyle birebir aynı. Adadaki hiçbir gurupla alakalı olmadan, seride daha önce adı anılmadan birden ortaya çıkması çok farklı hissettirdi. İnşallah oda burdan güzel bişey çıkarır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık