Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ODA nasıl saçmalarım diye düşünüp Zoro'nun canını almaya tüm arc bırak seri boyunca görünmemiş birşey yolluyor. Ya da Zoro halis görüyor başka açıklaması yok.

Enma konuşup şaka lan şaka benim ruhum bu korkma diyecek hali yok...

Yada kalkıp, sen zaten birşey yapmadın, Kral Haki de Oden bana bir miktar yüklemişti. onu saldım dur.. yat sen ben tek başıma şunu hallederim. diye de bilir hiç şaşırmam.
 
Bayılıyorsunuz tekrar tekrar anlattırmaya. Ace, Yamato ile konuşurken Law'ında kasıp kavurduğunu söylüyor. Rockey limanı olayının beyni oluşu. Kendini hükümete kabul ettirmesi. Kimsenin ayak basmadığı yere Ceaser'dan güçlü olarak adada barınması. Cc söylüyor bunu. Fukunun Law'dan da tehlikeli olarak bahsetmesi. Daha ne kadar lazım sana. ://
Law bu söylediklerini yapmadı demiyorum ki gayette önemli bir karakterter, özellikle teleport olmasıyla cidden muazzam işler başarıyor.

Sadece Zoro ile kıyaslamam. Neden? Law'ın zorlama bir karakter olduğunu düşünüyorum. Tamam zaman atlamasından sonra ince ince adamı hikayeye dahil edip ön plana çıkarmaya çalıştı ama başarısız oldu bana göre. Şöyle anlatayım, Dressrosa'da kendi intikamımnı alıp amacını gerçekleştirebilseydi şu anki rolünü hak eden bir karakter olabilridi. Bu noktada Oda'nın başarısız hikayeciliği tartışılmaz ancak mevcut hikayeye göre karakterlere yaklaşmalıyız, bu koşullarda Law benim için bir yancıdan fazlası değil.
 
Çok da heyecanlanmaya gerek yok bence Brook veya halüsinasyon olma ihtimali baya yüksek. Sonra hayal kırıklığı olmasın :D
Ne çıkabilir de bu kadar hype oldunuz hiç anlamadım. halüsinasyon çıkma ihtimali çok yüksek.
Halisunasyon da olabilir ama nasıl desem belkide gerçekten azraildir, yani tamamen hayali bir varlık değil ama birtakım nedenlerle şuan adada sadece zoroya görünen gerçek bir varlık olabilir. Zoro'nun "azrail bile canımı alamaz" muhabbetinin hakikaten işlenmesi çok hoş olurdu, tabi zoro sevmeyenler buna karşı çıkacaktır 🤣🤣
 
Enma/Yama, Shinigamilerin kralı falan değil. Shinigami ve Enma farklı ölüm tanrıları ve Shinigami figürü sonradan giriyor Japonların mitolojiye.

Yunan mitolojisinden örnekverecek olursam; Enma=Hades ise Shinigami=Thanatos. Oda'nın çizdiği Shinigami figürü üzerinden kesin Enma diyemeyiz yani. Ki Oda, Enma'nın nasıl bir ruhu olduğunu çizmişti önceden.
Olm niye kastın bu kadar :d mitte olmadığını bende biliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık