Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbe'de olduğu gibi olur. Önce daha güçlü bir seviyede gelmiştir sonraki arc alacakları Power uplarla geçebilirler belki ama Zoro ve Sanji Power up'lar alırken Yamato almayacak değil herhalde. Sırf Kaido karşısındaki mücadelesi sonrası bile hem ham gücü hem meyve gücü hem Haki'leri hemde savunması daha iyi bir seviyeye gelmiş olabilir.
Aynen. Yamato'yu tayfaya istememin bir nedenide bu zaten. Bu kadın gelirse bizimkiler çok hızlı şekilde amiral seviyesine çıkar. En azından yaklaşırlar :D
 
Yok ya o kadar da değildir artık. Şu halindeki gücü kan alır ağzından ama o tekmeyi kaç defa atabilir Sanji orası tartışılır işte.
Hasarı eski boundman seviyesine çıkmıştır en fazla abartmayın. Kaido’ya kim hasar verdiyse içten vurdu veya ryuo’yla aştı o deriyi. Saf kuvvetle hasar bırakmak öyle kolay değil.
Bi zoro o deriyi hasarla aştı o da nefes nefese kaldı ama çizik bırakmadı. İkinci vuruşuna da her şeyini verip bayıldı. Sanji arc başındaki luffy gibi kalır kaido karşısında.
 
Yoo ikisini de gayet güçlü görüyorum aksine siz Yamato'yu fazla zayıf görüyorsunuz. Yamato sekiz yaşında Haoshoku açmış, bir Yonkou'nun kızı kendisi ve Oni. Yaşı 28 olmuş Haki'de görüp göreceği her şeyi görmüş Savaşın başından bu yana neler yaptığı ortada. Kızın süper bir meyvesi var.

Sanji ve Zoro daha iki yıllık eğitimden dönmüşler ve toplasan bir yıllık korsan geçmişleri vardır. Yamato'nun bunlardan daha üstte olması hiç şaşılacak bir durum değil. Bizim tayfanın bu kadar kısa sürede bu kadar gelişmesi anormal. Yamato gayet tutarlı bir gelişim göstermiş.

Sen benim bu zamana kadar Sanji gömdüğümü gördün mü? Sanji'ye haksızlık etmiyorum ve Zoro'ya da haksızlık etmiyorum. Henüz Yamato kalibresinde değiller onu anlatıyorum.

Sanji, neredeyse yorulmadan ve hasar almadan dövdü Queen'i. Bütün her şeyi bir saldırıya endeksleri ve Quuen gibi 1.320 Milyarlık bir canavarı indirdi ama sonra düştü. Bedeni sonrasına dayanmadı. Zoro'da Kaido ve Big Mom'dan ciddi bir hasar yedi ama bayılmadı lakin iki dakika kılıçlara bütün Haki'yi basınca bayıldı kaldı. Bizimkilerin henüz aşamaları gereken bir haki sorunları var. İleride bu olaylarını aşacaktırlar ama şu anda aynı lige koymak çok abartı olur. Enma öncesi Hawkins ve Killer'de zorlanan adam şimdi King alıyor. Aynı şekilde gen uyanışı öncesi Doflamingo'yu yerinden kımıldatamayan Sanji şimdi Queen gibi devasa bir dinozoru taa fizana yolladı. Üzerinden 3-4 manga sayısı geçti halen havada uçtuğu konusunda şüphelerim var.
Anormal olması yaşanmadığı anlamına gelmiyor. Sanji'nin de Zoro'nun da şuanda kazandıkları yetenekleri bir sonraki savaşlarında çok daha iyi kullanacaklarından zerre şüphem yok. İkisi de ilk kez gösterdikleri yetenekleriyle belki Yamato'dan bir tık aşağıda görünüyor bu halleriyle ama asıl güçlerini daha dengeli kullandıkları bir savaşta göreceğiz ki ikisi de Yamato'ya çoktan yetişti.
 
Hasarı eski boundman seviyesine çıkmıştır en fazla abartmayın. Kaido’ya kim hasar verdiyse içten vurdu veya ryuo’yla aştı o deriyi. Saf kuvvetle hasar bırakmak öyle kolay değil.
Bi zoro o deriyi hasarla aştı o da nefes nefese kaldı ama çizik bırakmadı. İkinci vuruşuna da her şeyini verip bayıldı. Sanji arc başındaki luffy gibi kalır kaido karşısında.
Wano başı Luffy Queen'ı yenmesi için Dofi gibi uzun süre dövmesi lazım.Dofi'yi 20 dk.dövdü yenemedi. Queen muhtemelen daha dayanıklı bile olabilir zoan meyvesi vs. Tabi Sanji işini 5 tekmede bitirdi.
 
Zoro çatıdaki halinden daha güçlü şuan , bu haliyle çatıda olsa yamato kadar varlık gösterirdi kaido karşısında hatta daha saldırı olarak yamatodan daha güçlü olduğu için kaidoya ciddi hasarda verebilirdi. Sanjide şuanki seviyesiyle yamatoya yenilse bile kol bacak alır hani sanji düştükten 1 saniye sonra yamatoda bayılır düşer. Evet p.up lardan önce yamato net güçlüydü bu ikiliden ama şuan ikisinin arasında bir yerdedir.hani100 üzerinden zoro 80 yamato 75 sanji 73-72 falandır şuan
Henüz ona ihtimal vermiyorum. Yamato halen ikisinden de daha güçlüdür. Birisi daha kullandığı Haki'nin Haoshoku olduğunu bilmiyor diğeriyse bütün gücü bir saldırıya odaklıyor. Sadece saldırı gücüne bakıyorsunuz. Haki'sinin yoğunluğu, dirençli oluşu bunlarda büyük etken. Kaido'yla King'i aynı kefeye koyma. King'in kılıç saldırıları bile Zoro'yu uçuruyorsa Kaido vursa elleri tutmaz olur herhalde. King ile Kaido arasındaki fiziksel güç farkı Everest'le, Davraz Dağı kadardır. Kaido saldırılarına birde Haoshoku basabilen biri. Ayrıca King yerde hızlıyken Kaido yerde çok hızlı. Yamato'nun dayandığı sürenin 10/1'i kadar bile dayansa büyük iş yapmış sayarım. Bir yandan Haki'si emcüklenirken bir yandan Kaido gibi bir canavara karşı durabilmesi çok olası değil. Daha oralara çoook var.
 
Hasarı eski boundman seviyesine çıkmıştır en fazla abartmayın. Kaido’ya kim hasar verdiyse içten vurdu veya ryuo’yla aştı o deriyi. Saf kuvvetle hasar bırakmak öyle kolay değil.
Bi zoro o deriyi hasarla aştı o da nefes nefese kaldı ama çizik bırakmadı. İkinci vuruşuna da her şeyini verip bayıldı. Sanji arc başındaki luffy gibi kalır kaido karşısında.
Ne Zoro'nun ne de Sanji'nin, Kaido'ya zaten çok bir hasar vermesini beklemiyorum ama o son saldırısının içi boş değildi. Sağ bacağına bastığı silahlanma hangi seviyeydi Ryou muydu bilmiyoruz. Ayağına bastığı ateş miktarı önceki Diable Jamble saldırılarından çok çok üst seviyeydi en azından Kaido'ya böyle bir saldırıyla saldırması halinde kan alabilir ama önemli olan bunu dövüş içinde sürekli kullanmaktır ve ne Sanji'de ne de Zoro'da şu anda o süreklilik yoktur.
 
Ezildiğini öne sürdüğün Queen hiç de ezilmemiş. Sadece olanları yatar pozisyonda dinliyor. Ezilme nasıl olur merak ediyorsan Sanji vssinin sonundaki haline bak.


Ayrıca Kiku haki efektsiz kılıcıyla Kaido'nun elini deldi geçti. Sen şimdi Kiku silahlanma hakisi bile kullanmadan canavarlar gibi ryuo ve silahlanma kullananların yapamadığını başardığını yani Dünyanın en güçlü yaratığının derisini geçebildiğini sanıyor musun? Haki efekti her saldırıda gösterilmiyor, ha yok gösteriliyor diye iddia ediyorsan yine bir şeyi değiştirmez. Demek ki canavarlar gibi güçlü olunca haki efekti olmasa da dehşet zarar verebiliyor karakterler.Yani Big Mom'ın ordaki her saldırısının zayıf olduğunu iddia edemezsin ki Allah'dan Queen Big Mom'ı zincirlerken en ufak yaralanma belirtisi bile göstermiyordu. Yoksa bu haline ezildi diyen senin gibileri düşünemiyorum.

Yamato'yu yukarda Kaido'ya karşı durduran meyvesinin verdiği savunma zaten yoksa iki saldırıya bitikti. Bunun sen de farkındasın.
Ben meyvesini küçümsemiyorum ama daha boynundaki kelepçeyi parçalayacak yeteneği bile yok. Kral hakisi kaplama olayıyla Sanji ve Zoro'ya ancak rakip olur...
Şuan Sanji de Zoro da saldırı gücü olarak Yamato'ya çok ciddi hasar verecek seviyeye çoktan ulaştılar. Totalde Yamato'nun yeteneğinin ikisinden de üstün yanı yoktur.
Bu arcda power updan sonra Zoro'nun ve özellikle Sanji'nin tam gücünde bir savaşlarını da görmedik. Biri ilacın etkisi geçince açılan yaralarla savaşıyordu diğeri ise power up öncesi aldığı tonla hasarla savaştı.
Gayet ezdi mangada açık şekilde net. Şansının olmadığını farkedip kalkmamış işte. Kadın yumruk bile atmadan 2 darbede antik zoanı bayıltsa mıydı yani anca öyle mi ezdiğini kabul edeceksin?

Korkudan donuna yapıyordu nerdeyse en son. Kaidoyla bm dövüşürlerken bile yakında durmaktan korkup kaçtı.

Kadın bi kere yumruk bile atmadı tutup yere çarptı. Daha düşük bi saldırı olamaz. Ezmek budur.

Hafızası gitmiş bi kadının haki kullanabilmesi kadar da saçma bişey olamaz bu arada. En azından saldırılardan belli kullanmadığı:

Big mom’ın queen’e vurduğu saldırıda haki olsa fark ne olur? Yani bi adamı çevirip fırlatırken kolunun sertliğinin bi önemi var mı? Tutup kafasını yere çarptırırken kolunun sertliğinin önemi var mı?

Hakisiz saldırı onlar. Haki koysan da bi fayda edecek tarza saldırılar bile değiller.
________

Bu arada yamato meyvesi kapalıyken bile birçok darbe yedi. Meyveye falan borçlu değil dayanabilmesini.

O kelepçeyi kıramamak niye yeteneksizlik oluyor bu arada? Luffy’den başka onu yapabilecek kimse yok.

Luffy gelecek görmeyle kaido’ya ayak uyduruyor. Thunder bagua’yı takip edip engel olabiliyor. Yamato bunları nasıl yaptı sanıyorsunuz? Hızı düşük falan değil.

Zoro insan formundaki king’le kılıç tokuşturunca uçuyordu yahu. Kuvveti o kadar gerideydi. Yamato insan formundayken bile kaidoyla balyoz tokuşturabilen bi hayvanat.

Zoro sağ kola ezilirken kral haki açtı. Yamato zaten sağ kol seviyesiyken üstüne kral hakisi var. Aralarındaki fark bu.
_________

Sanji 10 dk queen’le dövüştükten sonra bayıldı. Böyle ucu ucuna zaferi bile queen’in kız peşine düşmesine borçlu. Düşük zorluk yok. Kendi ağzıyla savunduğun karakter söyledi “ikimiz de bayadır tam güç dövüşüyoruz” diye. İkisi de sınırdaydı. King ve zoro arasında da aynı diyalog geçti. Ucu ucuna kazandılar, dövüş sonu bayıldılar ve bu zaferleri bile rakibin mallığına borçlular. Biri kız peşine düştü diğeri ateş kesen adama düz ateş attı.

Yamato kaido’ya karşı bunların dövüşünden daha uzun süre durdu. Bunlar gibi bayılmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık