Ezildiğini öne sürdüğün Queen hiç de ezilmemiş. Sadece olanları yatar pozisyonda dinliyor. Ezilme nasıl olur merak ediyorsan Sanji vssinin sonundaki haline bak.
Ayrıca Kiku haki efektsiz kılıcıyla Kaido'nun elini deldi geçti. Sen şimdi Kiku silahlanma hakisi bile kullanmadan canavarlar gibi ryuo ve silahlanma kullananların yapamadığını başardığını yani Dünyanın en güçlü yaratığının derisini geçebildiğini sanıyor musun? Haki efekti her saldırıda gösterilmiyor, ha yok gösteriliyor diye iddia ediyorsan yine bir şeyi değiştirmez. Demek ki canavarlar gibi güçlü olunca haki efekti olmasa da dehşet zarar verebiliyor karakterler.Yani Big Mom'ın ordaki her saldırısının zayıf olduğunu iddia edemezsin ki Allah'dan Queen Big Mom'ı zincirlerken en ufak yaralanma belirtisi bile göstermiyordu. Yoksa bu haline ezildi diyen senin gibileri düşünemiyorum.
Yamato'yu yukarda Kaido'ya karşı durduran meyvesinin verdiği savunma zaten yoksa iki saldırıya bitikti. Bunun sen de farkındasın.
Ben meyvesini küçümsemiyorum ama daha boynundaki kelepçeyi parçalayacak yeteneği bile yok. Kral hakisi kaplama olayıyla Sanji ve Zoro'ya ancak rakip olur...
Şuan Sanji de Zoro da saldırı gücü olarak Yamato'ya çok ciddi hasar verecek seviyeye çoktan ulaştılar. Totalde Yamato'nun yeteneğinin ikisinden de üstün yanı yoktur.
Bu arcda power updan sonra Zoro'nun ve özellikle Sanji'nin tam gücünde bir savaşlarını da görmedik. Biri ilacın etkisi geçince açılan yaralarla savaşıyordu diğeri ise power up öncesi aldığı tonla hasarla savaştı.