Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksine Sanji güçlendikçe daha da küçümseniyor. Babası mistik zoan yemiş de ne olmuş, anca dayak yiyor ejder formunda. Yamato'nun bu saatten sonra Sanji'yi bir savaşta yenebilmesinin tek yolu dişi olması ve Sanji'nin ona müsaade etmesi.
Dediğim gibi mistik zoanı küçümsüyorsun.

Marineford’da kelepçe yedikten sonra marco’nun bi işe yaradığını gördün mü? Herifin gözü önünde kimler öldü kelepçe açılana kadar engel olamadı. Denemedi bile bişey. Bu herif bi mistik zoanla sağ kol ligine fırlıyor.

King= Özel ırk+antik zoan
Marco=mistik zoan

Başka numaraları yok ve bunlar sağ kol. Yamato meyvesiz haliyle marco’dan daha güçlü biri. Ama marco gibi mistik zoanı da var. Oni olduğu için insanlardan üstün vücuda da sahip.
__________

Sanji’nin arc boss’unu big mom meyvesiz ve hakisiz haliyle eziyor. Yamato gidiyor tam güç big mom’dan bile güçlü adamı yarım saat tutuyor.
Şu yazdıklarını sanji görse utanır senin yerine. Sanji anca 4 yıl önce ace’le dövüşen kral hakisiz, kelepçeli yamato’yu yenebilir.
________
Çöp bi karakter antik zoan yediğinde suitli sanjiye bunu yaptı:
Sen gelmiş ejderha dayak yiyor, mistik zoanlar çöp diyorsun. Sanki köpek formuna girip ısırır dedik. Hibrit formda balyozu geçirse east blue’ya gider sanji.
 
Son düzenleme:
O kadar çok beklemişim gibi hissettiriyor ki artık; Kizaru, Onigashima'da gerçekleşen savaşa dahil oluyor diye spoiler gelse inanırım herhalde. :üzgünüm:
 
Güncel halleriyle Zoro ve Sanji de Kaido'nun karşısında belli bir süre dayanır. Zoro ve Sanji daha güçlü demiyorum ama abartmaya gerek yok. Tayfaya gelirse bir bakmışsınız bu iki adamın gerisinde kalmış. Aynı Jinbe gibi.
 
Ulti, Sasaki diyorsunda Sanji'yi Kaido'nun karşısına 1v1 koyalım. O nasıl olur sence?
Sanji'nin tekmesi son bölümdeki Luffy'nin tekmesi ile çizim olarak aynı. Bana kalırsa buradan tekmelerin gücünün aynı olduğu vurgulanmış Oda tarafından. Yani saldırı gücü olarak Luffy'nin h.hakili düz tekme ve yumruk gücünde saldırıları var.
Hız desen zaten oldukça iyi k.hakisi Luffy bazında geride ki Yamoto'dan iyidir muhtemelen.
Dayanıklılık desen ucu açık belki kendini yenileme bile çıkabilir. Daha iyi performans göstereceği kesin benim gözümde.

HellMemories saldırısı muhtemelen Entai kıvamına gelmiştir. Benim gördüğüm Sanji çok rahat Yamoto performansı gösterir.

Millet daha Yc2 seviyesi adamı çok kasmadan yenmenin ne olduğunu idrak edemedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık