Kaido'ya atılan Ashura'da Kral haki efekti yok ve burada ondan bahsetmiyoruz hala gelip hikaye anlatıyorsun. Neyse iyi forumlar sana.Bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum.
Kaido'ya atılan Ashura'da Kral haki efekti yok ve burada ondan bahsetmiyoruz hala gelip hikaye anlatıyorsun. Neyse iyi forumlar sana.Bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum.
Sanji'nin bi tık üstü, yamato'nun bi tık altı.Mihawk'ın seviyesi misali Zoro'nun seviyesi diye bir konu açılsa forum rahatlar yeminle
Yamato'nun iki tık altıdır ama Sanji'den bir tık üstün olma durumu olabilir.Sanji'nin bi tık üstü, yamato'nun bi tık altı.
Cp0 kovalamacası yonkoular indikten sonra bile devam edebilir bu gidişle.Bu bölümde artık aradan çıkması gerekenleri çizip bitermeli.
Raizo vs Fukurokuju bitmeli.
Yamato ile Yokai mücadelesi artık sonuçlanmalı
Brook ve Robin'in CP0 ile kovalamacası bitsin.
Geriye sadece Law - Kid vs Big Mom ile Luffy vs Kaido mücadelesi kalsın.
Bitsin artık şu arc.
Çok beğendiğim bir arc olmasına rağmen çok uzun zamandır aynı mekana hapis kalmışız gibi bir sendrom yaşıyorum resmen. Bitsin de artık dünyada yaşananları bir göstersinler.
Haki efektleri her zaman düzgün bir şekilde verildi sanki. Kaido sendedemi kralın hakisi var diyor zoroda neden bahsettiğini bilmiyorum diyor.Kaido'ya atılan Ashura'da Kral haki efekti yok ve burada ondan bahsetmiyoruz hala gelip hikaye anlatıyorsun. Neyse iyi forumlar sana.
Bölüme yazdıkça spoiler geldi sanıyorumHaki efektleri her zaman düzgün bir şekilde verildi sanki. Kaido sendedemi kralın hakisi var diyor zoroda neden bahsettiğini bilmiyorum diyor.
Okuduğunu anlayan bir insan için çok şey anlatıyor
şu yoruma çok hazırlıksız yakalandım, kahkaha attım resmenDediğin gibi olabilir ama olmayabilir de. şu an görünen enma zoroyu kral haki kullanmaya teşvik ediyor aksini söyleyen zoro fanıdır.