Öngörüş ile ilgili yazı mı okuyorum yoksa Zoro gömme Zoro yüceltme savaşımı anlamadım. Birileri bu konuya el atsa daha güzel olur. Hatta bi başlık açıp Zoro konularını oraya taşımalısınız
Haberi var.Ya tamam eğitim alsin almasın adam uzun süredir kendinde kral haki olduğunu biliyor ve kendini eğitmiş diyelim zoronun haberi yok evet haberi yok nasıl kullanacak?
ağlamadan cevap ver canım
Ondan kaiodoa neden bahsettiğini bilmiyorum diyorHaberi var.
Eğitim aldı dedin almadı.
Haberi yok diyorsun, haberi var.
Bildiğin konularda yorum yap sonra ağlama.
Senin konudan haberin yok anladım tamam.Ondan kaiodoa neden bahsettiğini bilmiyorum diyor
Ahahha
Bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum.Senin konudan haberin yok anladım tamam.
Kizaru ve Akainu'ya hep destek tam destek..Ortalığı kan götürüyor. Sanji fanları ile amiralci tayfa birleşmeli ve bu kaostan yararlanarak beyin yıkama çalışmaları yapıp adam toplamalı. Fırsat bu fırsat dostlar, yardırın. Ben başlıyorum:
Kid ve Law karşısında bile milletten ruh toplayan Mom, Kizaru karşısında ruh dilencisine döner.
Mihawk'ın seviyesi misali Zoro'nun seviyesi diye bir konu açılsa forum rahatlar yeminleÖngörüş ile ilgili yazı mı okuyorum yoksa Zoro gömme Zoro yüceltme savaşımı anlamadım. Birileri bu konuya el atsa daha güzel olur. Hatta bi başlık açıp Zoro konularını oraya taşımalısınız
Herkes Zoro'nun yonkou seviyesi olduğunu biliyor neyi tartışcazMihawk'ın seviyesi misali Zoro'nun seviyesi diye bir konu açılsa forum rahatlar yeminle
Sayın yetkililer duyun biziMihawk'ın seviyesi misali Zoro'nun seviyesi diye bir konu açılsa forum rahatlar yeminle