Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam dayanıklılık göstermeden 2 imparator karşısında durdu birinde durmaya devam ediyor yani. Savunma diyorsun bide hahahaaha Bravo. :alkis: Kaido'dan Mom'dan aldığı hasarlar basit saldırılar değil.
Benim mantık basit. Bitiricilik hepsinde var. Bunun yanında ciddi anlamda 2. 3. özelliklerini kasman gerekiyor. Law diğer özellikleriyle bizim sağlam topların gerisinde kalıyor.

Sanji'de hız ve dayanıklılık var. Zoro'da Savunma-dayanıklılık-Kral Haki var. Luffy ve Kid'de, Geleceğin Korsan Kral'ında olması gereken her potansiyel var. Kusura bakma ama senin Law bu isimlerin yanında çerez kalıyor.

Edit: 2 imparator karşısında durdu diyince, durmuş olmuyor ! Daha çok bakıştılar diyebiliriz.
 
Aklımda şöyle bir senaryo var:

Zunisha, Momonosuke'den hükümet gemilerine saldırabilmek için izin istiyecek.Momonosuke de Zunisha'nın sesini duyduğu için tıpkı Zou Arc'ta olduğu gibi kafasında ağrı hissedecek ve adayı düşme tehlikesi ile karşılacak.

Ada tam düşecekken Luffy Gear 5 açacak ve adanın zemine yavaşça inmesini sağlayacak.
 
Yav Luffy'de Kaido'dan dayak yiyordu. Hem de kaç kere. Bak ne oldu. Ya da Sanji bacak veriyordu Vergo'ya. Doffy'e ruhunu teslim ediyordu. [/QUOTE dedi ki:
Luffy,Zoro ve Sanji bunu zaten seri başında beri yapıyorlardı.Ve bunun için kılıfta bulunur.Seçilmiş kişi,irade vb.dersin.Üstelik bu arcta yendikleri kişiler o kadar üst düzey değil.Sanji bana göre 2.komutan gücündeki Dof'a yeniliyordu.Şimdi ona denk birini aldı.Zoro'da zaten komutan seviyesiydi bence bu arctan önce.Şimdi sağ kol aldı.Law ise en son Dof'tan dayak yiyordu şimdi yonkouya hasar veriyor.Aradaki fark muazzam.Yani arada hiç başka biriyle dövüşmeden birden uyanış açınca yonkou ile dövüşmesi tamamen kurgu için bana göre.
 
Son düzenleme:
Katakuri'de ileri seviye kullanamasa da Kral Haki var. King ve Queen'de yok.

Haki kullanımı Queen ve King ikilisinden de iyi.

Meyve hakimiyeti çok daha iyi.. bir kere uyanış var adamda. King ve Queen'de zoan dayanıklılığı var ama uyanış görmedik.

ama Katakuri biriyle değil ikisiyle de denk..
Aynen, aynen :D :good:

Buna şu şekil cevap verecekler lütfen alıntılamasın; "Kata çok hızlı geleceği de görüyor ehu ehu ehu."
 
Olay o da değil. Bilerek ödülden gidiyorlar quuen sağ kol yazıyorlar. Zoro şanşi den güçlü ya hop king sağ kol üstü e onu yenen zoro ne oluyor sağ kol üstü üstü :D İnceden hesaplar boş ver mangaka yonkouların işlerini nasıl çözdüğünü ödülleri neyin simgelediğini belirtmiş iken bunları yazanlara gülme bile yorma kendini...
Luffy neden o zaman 1 milyar belisini yeneceğim dedi, karakterin adını söyleyip geçseydi.
 
Yav sen bana Peros ve Jack nasıl yakın performans veriyon onu izah eder misin ? Arada bir Ovenlık 300 bellylik fark var..
Yakın performans vermedi.Sulonglarla 2 vs 1 atıp ağır yaralanıyor yaralarını sardıktan sonra sulong ordusu indiriyor ondan sonra İnu ilr vs atıyor.Peros’un sayılanları yapabilmesi mümkün değil yaralansa direk düşer zaten zoanlar gibi olamaz hadi git yaranı sar gel olayı onun için olmaz.
Queen yc2 için güzel güçlere sahip ama fazla abartıyorsun. Kıyasladığın adam sağ kol. Ana karakterle savaşması bile onu farklı bir yere koyuyor bilmem farkında mısın. Ana karakterin savaştığı adamlara şöyle bir bak eskiden neredeler ve şimdi neredeler. Luffy haricindekilere neler yapıyorlar vs.

Big Mom gayet donanımlı bu arada. Mükemmel bir meyvesi var ve kontrolü gayet iyi. Dayanıklılığı var, kralın hakisini temassız kullanıyor. Gözlem konusunda numarasını göremedik ama bu canavarın ona ihtiyacı yok zaten. Donanımsız 1 tane yüksek seviye adam gösteremezsin.
Queen Yc2 seviyesi değil King ile arasında Zoro ve Sanji gibi bir ilişki var Yc2 seviyesi olsa yerini bilmesi gerekirdi.Gitmiş özellikle Zoro - Sanji diyalogları çizmiş.Mükemmel meyve kontrolü dediğin kişi altından bulutu çekilen suya düşmek üzere olan kişiyle aynı mı :D
 
Luffy neden o zaman 1 milyar belisini yeneceğim dedi, karakterin adını söyleyip geçseydi.
Luffy orada Kata’yı geçtim Jack’i de övüyor ama cümlede anlam yerine Feat daha önemli olduğu için o da ne moduna giriliyor. :D Yemin ediyorum şu vs tartışmaları zevkli görünüyor ama mangalara vurulmuş en büyük kazık aslında.Bir alt kültür oluşturdu mangadan bağımsız olarak ve çoğunluğunun mangalarla alakası yok.
 
Sanji Kaido gibi tek sıkımlık kurşunla dövüşe girmiyor. Şuanda hızı adadaki herkesden yüksek.
Luffy'den kesinlikle hızlı değil Sanji.


Kaido bloklaması Sanji'de bloklayacak anlamına gelmez.Queen silahlanma basacak zaman bile bulamadı.
Kaido'nun saldırı hızı>Sanji'nin saldırı hızı yalnız.Kaido'nun en hızlı formuna tepki gösteren adama blitz atamaz kolaylıkla Sanji.


Sanji'ye denk olabilmek için. Kid-Zoro gibi dayanıklılığın yanında savunmanda olacak
Alakası yok.Law'ın yetenek seti Kid ve Zoro'dan tamamiyle farklı.Adamda serideki en iyi meyvelerden birisi var.Bu meyvesinde de savunmayı hiçe sayan yetenekleri var.Enjeksiyon atışı,gamma,kroom gibi.


Luffy ve Law'ın birden bire Kaido'ya dayanır hale gelmesi, Oda'nın bu arc yaptığı en büyük hatalardan. Bunu kimseyle tartışmam.Hiç bahsini bile açmayın.
Vergo'ya bacak çatlatan,Dof'un pelerinini geçemeyen adamın sol kolu ağır yenmesi de Oda'nın bu arc yaptığı daha ağır bir hata.Bahsini bile açma komik durur aksi durumda.
 
Yakın performans vermedi.Sulonglarla 2 vs 1 atıp ağır yaralanıyor yaralarını sardıktan sonra sulong ordusu indiriyor ondan sonra İnu ilr vs atıyor.Peros’un sayılanları yapabilmesi mümkün değil yaralansa direk düşer zaten zoanlar gibi olamaz hadi git yaranı sar gel olayı onun için olmaz.
Nasıl vermedi ? Şuan mangayı inkar ediyorsun.. Jack'in stamina'sı çoklu dövüşlere daha uygun o yüzden 5 Minki karşılaması normal ha bu onun hanesine artı yazar ama Perospero'dsn çok üstün bir adam olsa, 1v1 karşılaşmada Neko ve Inu karşılaşmalarında denk performans vermezlerdi... Peroste Zoan dayanıklılğı olmadığı için Jack kadar darbe alma lüksü yok... Inu ve Neko karşısında Sulongta ikiside bir süre dayanmış, sulong bitince ikisi de üstün geldi. Sulong tekrar geri gelince ikisi de kaybetti. Jack'in zoan'ından çoklu savaşlara daha açık olduğunu inkar etmezsin heralde...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık