Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun başında dikilen aslında bedenindeki acıların vücut bulmuş hali olabilir.İlacın etkisiyle öyle tasvir edilip zoroya acılarını katlanarak tattıracaktır.Tıpkı kumanın luffynin bedeninden çıkarttığı acılara zoronun atladığı sahne gibi.
 
Wano'nun kaybedenleri; Kaido, Mama, Kid ve Shogun. Tek bir kazanan var oda Low! İronik değil mi? :d
Diğerlerine katılıyorum da Kaido pek kaybeden sayılmaz. Adamın elinden kimler kimler geçti çatıda. Hala ayakta savaşıyor. Gücünü yansıttı bence. Sonlara doğru Luffy'nin ölümsüzlük yazması da adamın suçu değil. Kaido beni güç olarak tatmin etti.
 
Kid Sabaody'de Law'la Luffy'le eşitmiş gibi gösterilde onlarla sidik yarıştırdı, time skipte de herhalde hepsini dandik smile yemiş zannedip yonkolara bulaştı, kolunu bilmek dahi istemediğim bir sebepten dolayı Shanks'e kaptırdı, adamın korsan ittifakı kurulmadan bozuldu, yetmedi Udon'a tıkıldı. Ve bu adama hala adamakıllı power up verilmedi. Onu bunu geçtim elemanın daha topladığı hurdalara silahlanma çizilmedi, basıp basmadığından bihaberiz. Uyanışı kesinlikle çok daha iyi olabilirdi. Oyaji'nin depremler yarattığı, teachin her şeyi karanlığın içine çekip ezdiği OP evreninde pekala Kid'in meyvesine de çok daha iyi uyanış verilebilirdi. Çok daha iyi power up verebileceği bir karakteri Wanolara kadar getirdi çatıya çıkardı. Elde ne var? Sıfır. Elemanın uyanışının iyi olduğu tek konu neredeyse kaçınılmaz olması. Sonraki chapter kral hakiyi kaplarsa hem Mom'ın düşüşü az çok kabul edilebilir olur hem de Kid bir şeylere benzer. Öteki türlü bir cacık olmaz bundan bekle bekle nereye kadar.
 
Zoro kötürüm haline geri döndü, savaşacak durumda olmadığına göre muhtemelen halüsinasyon görüyor. Ya da farklı bir olayın kapısı aralanıyor kara kılıç mevzusu.

Gerçi birde şekil değiştiren tilkimiz var.
 
Kaido ile bir gece boyunca başabaş kapışan Big Mom İki veletten dayak yiyor olacak şey değil. Oda bu bölümle birlikte en büyük sıvamayı yaptı. Bu ikilinin yanına Marco ve Jinbe gelse yine yenilmesi mantıklı olmazdı. Oda Yonkou'ları böyle harcadıysa varın amiralleri nasıl harcayacak siz düşünün. Umarım Usopp'a amiral aldırmaz, buna yüreğim dayanmaz.
 
Herkes power up aldı Killer almadı. Smile meyvesini kullansa da şu Cp0ları tokatlasa biz de Killer övsek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık