Zoro'yu kimse kurtarmaz anca Zoro'nun Azrail'i dize getirişine şahitlik ederler.Killer ve Jinbe'yi pas geçti Oda. Killer demişken Zoro'yu Killer kurtarmasın ?
Zoro'yu kimse kurtarmaz anca Zoro'nun Azrail'i dize getirişine şahitlik ederler.Killer ve Jinbe'yi pas geçti Oda. Killer demişken Zoro'yu Killer kurtarmasın ?
Kid'e almadı, Bizim tayfa üvey tayfa Oda bir şey vermiyor.. Dressrosadaki dilenci Low'un enerjisi bitmiyor maşallahHerkes power up aldı Killer almadı. Smile meyvesini kullansa da şu Cp0ları tokatlasa biz de Killer övsek.
Birbirimize kılıç çekmeye başlayacağız anlaşılan. Kaç kere konuşuldu enerji sorununu en aza indirgeyerek gelmiş olduğu. Çöpten hurda toplamıyor ya. Dilencilik budur.Kid'e almadı, Bizim tayfa üvey tayfa Oda bir şey vermiyor.. Dressrosadaki dilenci Low'un enerjisi bitmiyor maşallah
Sen, Kid gömenleri beğendiğin anda kılıçları çekmiş oldun zaten, Law tek taşıyormuş havalarına girdiniz, böyle devamBirbirimize kılıç çekmeye başlayacağız anlaşılan. Kaç kere konuşuldu enerji sorununu en aza indirgeyerek gelmiş olduğu.
Daha Wano başında dayanıklılık, enerji mevzusu dönüyordu. Burada enerji harcayacak bir şeyler de yapmıyordu. Oda'nın işine geldiği zaman az,işine geldiği zaman fazla işte.Birbirimize kılıç çekmeye başlayacağız anlaşılan. Kaç kere konuşuldu enerji sorununu en aza indirgeyerek gelmiş olduğu.
Güzel espri yapanlara tepki vermeyelim mi? Seni de biliyorum. Gördüm bir kaç kere öyle olsun madem.Sen, Kid gömenleri beğendiğin anda kılıçları çekmiş oldun zaten, Law tek taşıyormuş havalarına girdiniz, böyle devam
Retkit Cemal'in bu şarkısını sana armağan ediyorum Tiksavciğim.Kid'e almadı, Bizim tayfa üvey tayfa Oda bir şey vermiyor.. Dressrosadaki dilenci Low'un enerjisi bitmiyor maşallah
Espirileri kastetmedim Kid'e değil de ikisine diyormuş bm nasıl kalktın lafını o saçmalığı beğenmişsin mesela :dGüzel espri yapanlara tepki vermeyelim mi? Seni de biliyorum. Gördüm bir kaç kere öyle olsun madem.
Haha bi ihtimal acaba dedim ama bilinen görünüyor. :dd.dEspirileri kastetmedim Kid'e değil de ikisine diyormuş bm nasıl kaldın lafını o saçmalığı beğenmişsin mesela :d