Ben One Piece evreninde olsam ve east blue'daki basit bir çiftçinin potansiyelinde basit silahlanma hakisi kullanabiliyor olsam, sırf bu hakiyle bile kendimi o dümdüz metal yığınlarından korurum. Olmaz çünkü, hakili bir yüzeye dümdüz metal hasar veremez. Vergo elindeki bambuya haki basınca çelik kılıç getirsen parçalar, haki çünkü bu yani bunun olayı bu.
Peki bigmom gibi hayvanat düzeyinde haki sahibi olmasına rağmen dümdüz metale kafa atıp hasar yiyen bir yonko olabilir mi?
Kidd hakisiz dümdüz metal fırlatıyor bigmomda haki maki kullanmadan gidiyor o metale kafa atıp yaralanıyor.. Bak Kidd haki bassın öyle hasar versin tamam diyelim, kiddin hakisinin o kadar güçlenmesini eleştirrim belki ama dövüş özünde mantıklı olur ama şu haliyle hakkaten ben anlayamıyorum bu dövüşün mantığını.
Peki bigmom gibi hayvanat düzeyinde haki sahibi olmasına rağmen dümdüz metale kafa atıp hasar yiyen bir yonko olabilir mi?
Kidd hakisiz dümdüz metal fırlatıyor bigmomda haki maki kullanmadan gidiyor o metale kafa atıp yaralanıyor.. Bak Kidd haki bassın öyle hasar versin tamam diyelim, kiddin hakisinin o kadar güçlenmesini eleştirrim belki ama dövüş özünde mantıklı olur ama şu haliyle hakkaten ben anlayamıyorum bu dövüşün mantığını.
Şöyle birşey de dikkati mi çekti. Bu koca Yonkouları sODA reis aşırı mı aşırı kibirli ve egolu çizmiş (gerçi her düşmanı öyle yapıyor da neyse) bunların sağ kolları bile neredeyse geleceği görüyor ediyor saldırıdan kaçıyor fakat bunlar ne hikmetse hiç bir saldırıdan kaçamıyor abi yani böyle bir saçmalık inanamıyorum. hiç bir saldırıyı atlatamaz mı bu kadın ya... Tamam birşey olmuyor da ilkten hafife alırsın sonra tamam siz olmuşsunuz der ciddileşir saldırıdan vs den kaçarsın. Demek bire bir Kizaru dalsa alacak bu kadını veya Kaido'yu...
sOda reis duy sesimizi bize Yonkou haşmetini yuzde 2 de olsa hissettir yahu... yüzde 0.5 attın kafalar yandı bizim.