Bunu soracağına başka şeyler sorsaydın reis çakraları açmak vizyonu mu kapatıyor
Sen bana merak ettiklerini söyle, ben bu gece sorayım hemen. Şeyi sorayım mı mesela, Alvida'nın kayganlaştırıcı yemesiyle yağlarının kaybolması tamam ama boyu nasıl kısaldı? Beyaz Sakal'la ilgilenen gemisindeki hemşireler WB'in baldırı kadarken, bu işin cinsellik tarafı nasıldır? Chopper neden artık brain point ile toynaklarını birleştirip rakiplerinin zayıf noktalarını bulmuyor?
Uyanış hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bir meyveyi uyandırmak için ne ye sahip olmak gerekiyor sizce ?
Bir de çoğunluk Kaido,Mom gibi güçlü karakterlerde uyanış olduğunu savunuyor,eğer bu karakterler uyanışa sahip değilse ne düşünmeliyiz ?
Sizce uyanış konusunda Oda sıvar mı ?
Şu ana kadarki donelere bakarsak meyve uyanışı için meyveyi yiyen kişinin uzun süredir meyve kullanıcısı olması gerekiyor gibi. Özellikle çocukluğunda yiyenler bu konuda ön plana çıkıyorlar. Brook gibi 80 yıllık meyve kullanıcısının zaten meyve uyandırması çok doğal bir şeymiş gibi görünüyor. Ki görünüşe göre Brook iki yıllık eğitimin ardından meyvesini uyandırıp üzerinde uzmanlaşmış.
Çocukluğundan meyveyi yediklerini bildiğimiz karakterler;
-Luffy (bence yanan kol ve bacaklar uyanış habercisi, G5'te yanan Luffy görebiliriz)
-Law (uyanık)
-Doffy (uyanık)
-Katakuri (uyanık)(çocukluğunu göstermişti bir fb'te. Yine çok güçlüydü, belli ki yemiş)
-Chopper (meyvesini ilaçla uyandırdı)
-Linlin (uyanık muhtemelen. Uyanışta meyvenin başka şeyleri etkilediğini biliyoruz. Kendi ruhunu nesnelere verebilmesi meyve özelliği, başkalarının ruhlarını da çekip nesnelere verebilmesi uyanıştır muhtemelen)
-Momo (çocukken yedi ama o kadar zaman geçmedi üzerinden. Ninja kadın flash tv yaşlandırma tekniğini kullandı ama uyandırmasında etkili olacak bu da)
-Yamato (o da Momo gibi çocukken açlıktan yiyor)
-Robin (Robin'in meyve uyanışı gördüğümüzü düşünüyorum şeytan formuyla, Oda sonra açıklayacaktır bu kısmı ama şeytan formunu açarken Kid ve Law ile aynı şekilde "çok yorucu" yorumunu yapmıştı)
-Hancock ve kardeşleri
Liste böyle gidiyor. Oda bize çocukluktan meyve yeme olayı tekrar tekrar gösterdi.