Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law, BM'nin sağ-alt-arka tarafında demiştim. Arka kısmı kabul görmeyince Law'ı hizasını bozmadan dümdüz yukarı aldım arkasında kaldığını ispat etmek için. :)


Evet. Direkt arkasında ensesinde girdiği. Çok arkadan vurdu diyen oldu da öncekiyle kıyasladığımda hiç o kadar arka gibi gelmedi. :dd.d Ama çokta önemi yok dediğim gibi. Saçma bir tepki vermiş olabilirim. :D

Kılıcın boyunu net yansıtmıştır diye düşünmüştüm ama nasıl büyütür ki kılıcı. Meyve nasıl etki edebilir öyle. Oturtamadım şimdi aklıma ://
Ne arkası ya neredeyse sağ tarafından vuruyor işte. Kırmızı çizgiler Linlin'in gövdesi desek, yeşilde kılıcın geliş açısı. Gövdeye göre bakmak lazım. Bunuda en doğru şekilde BM'ın yakasından çizebiliriz. Gözlem hakisi kullanmadan görmesi imkansız yinede.

Zaten giren kılıcın çok hasar bıraktığını sanmıyorum. Asıl hasarı şok dalgası vermeli.
 
Linlin meyvesi ile Ulti'yi bile tekleyemeyen Marco'nun gerekse King'in alevlerinin gücünün altında saldırılar yapabiliyor.
1 yıllık yaşam karşılığı güç elde ediyor ama Moria'nin gölge meyvesine bakıyoruz Luffy 100 gölge ile ne hale geldi. Moria 1000 gölge ile adayı parçalıyordu.

Bunlar ile kıyaslayınca Linlin'in meyvesi vasat kalıyor. Artık daha çok ruh mu çeker bilemem ama bu performans ile ben Linlin'i çoğu amiralin gerisinde görüyorum hatta amirallerde h.haki varsa hepsinin n gerisinde bile olabilir bu performansıyla. Ama üzerine yeni şeyler ekler ki eklemesi muhtemel değerlendirilir gene.
 
Ee Big Mom’ın derisi sert ve hasar almıyor mu? Bu Kid boğayla ne oynuyor Big Mom’ın üstüne?
Denemek için bakalim işliyor mu diye :) şaka bir yana şuan big mom bu uyanislarla etkili darbeler yedi. Gücü zayiflamiştir, incitmesi mümkün. Zaten law'in darbesiyle canindan bi 5-10 yil gitmis gibi inledi. Gerçi bende şaşirdim killer gibi uzatabiliyor demekki law silahi. Sürekli bu kesilmeler organlarda ciddi hasar veriyorsa o zaman sorun büyük big mom için ve malum uyanis bu, dof'un yedigi gamma knife'tan kat kat daha fazla etkilidir ayrica dof gibi dikip iyilestiremez de organlari. Zaten terlemiş şimdiden.

Zaten bu sahneleri gördukten sonra big mom'in kesin inmesi lazim. Yonkou olmayi haketmiyor.

Robin: cien fleur, gılılama :)

 
Son düzenleme:
Law Sanji'yi yenemez ama değil mi :hhh::hhh:
Mom, k. haki fakiri, hantal ve geri zekalı olduğu için böyle yahu. Issho'yu versen karşıya şimdiye bunlar ölmüştü. Kid'in hurdalarını geri itebilir, mal gibi arkadan saldırı yemez. Bunlar yonko yahut amiral yenebilecek güçte değiller, Mom'ı yenebilecek güçteler olsa olsa. Luffy'nin uygun yapısıyla Enel'i yenmesi gibi bir şey bu. Burada uygun olan ise Mom.
 
İkisi de anca sağ kol seviyesinde belki biraz üstü o da sırf Law'dan dolayı yoksa Kid'e bakarak sağ kol demekte bile zorlanırım. G4 Luffy karşısında şoka giren adamlar uyanış açtı diye onun seviyesinin üzerine hemen çıkamazlar hem de uzun süre yeteneklerini kullanamazken.
Nasıl birebir de Marco'yu Kizaru bile baskılayamamışken King ve Queen üstün geldi. Şuanlık ikisi sayı avantajıyla birşeyler yapıyorlar ki onda bile üstün değiller zaten.
 
Bm yenildi mi lan harbiden

1039 editör yorumu:
The colorful cover of Chapter 1039 will be once again about the climax of the Arc Wano and the decisive battle between Monkey D. Luffy and the Yonkou Kaido, the Wano arc coming closer than ever.
Şu saatten sonra yenilse kimsenin umurunda olmayacak kıvama geldi zaten BM. Saygınlık, ağırlık.. Hiçbir şey kalmadı karakterde. Hatta @pilavüstükuru hariç herkes yenilsin de gidelim modundadır eminim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık