Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ın saldırısı güzeldi. Kidin konuşmasının "imparatorlar yenilmez diyorlar, saçmalık" kısmını sevdim ama geri kalanı Kidin karakteriyle çelişkili geldi bana. Çok sevemedim. Seni oyalarsak kaido düşecek falan bunlar kidin söyleyeceği laflar değil. İki karakter de canımızdan da olsak seni durdurucaz moduna girdi. Bu dövüşün bir sonraki gösterilen dövüş panellerinde muhtemelen herşeylerini tek saldırıya yüklerler, dolayısıyla kral hakiyi saşdırılarına eklemeyi keşfederler. Her ne kadar Law'da kral haki oşduğunu görmemiş olsak da bir kere duvar delindi. Zorp yarım saat içerisinde kral haki açtı, sonra ileri seviye kullanımını gerçekleştirdi. Yonkou karşısında tayfadan olmayıp en çok yatırım yapılan karakterleri dövüştürüyor, haki çizmiyor. Buraya kadar zaten rezaletti, yonkouyu da hakisiz düşürtmez herhalde...
İzo'nun bitik haliyle cp0'yu oyalayabileceğini sanmıyorum. Marco yardıma gelebilir.
Zoro kısmı çok garip. Daha önce seride hiç görmediğimiz bir figür-olay gördük. Tahminim en makul senaryoda bunun halüsinasyon olması. Halüsinasyon değil se ruh tipi bir şeytan meyvesi çıkabilir ve bu durumda bir şekilde brook gelip mücadele edecektir. Düşük bir ihtimal ise enma kaynaklı bir durum olabilir ama pek ihtimal vermiyorum.
Yamatonun o ateşi durdurmak için yeterli gücü ve yeteneği olduğunu düşünüyorum. Erken spoilerdaki gibi marconun oraya gitmemiş olmasına sevindim. Kanjuronun çizimine bir zahmet yamato yetsin.
Olay olarak ve hikaye oşaral oşdukça dolu bölümdü, beğendim ben :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık