Şu saatten sonra law benim gözümde yancı olmaktan çıkmıştır bu arada o iskelet yüzde 99 brook kasmaya gerek yok.
Brook neden durup dururken eline Azrail silahı alıp pelerin giysin ki?Şu saatten sonra law benim gözümde yancı olmaktan çıkmıştır bu arada o iskelet yüzde 99 brook kasmaya gerek yok.
Mizah bence.Brook neden durup dururken eline Azrail silahı alıp pelerin giysin ki?
Zoro: m......m bu neMizah bence.
Geriye kalan dövüşleri tahmin etmek zor ama önemli olan varsa işleme ihtimali var.Tayfa dövüşleri off panel işlenmez. Ama diğer dövüşleri bilemem
Arkadan değil sağ taraftan sağ sağ sağ sağ sağ kaç kere yazacağım yav.Law: O zaman ben arkadan dalınca sen de dal. Üç deyince. Biiir, ikiiii, üç...
Ya Oda'nın ben şimdiye kadar tayfa hariç tek dövüşü adamakıllı baştan sona gösterdiğini görmedim. Big Mom dövüşü bu konuda önemli bir referanstı. Dünyanın zirvesindeki karakterlerden birisinin dövüşü nasıl işlenecek hem de arc kurgusunun parçası olmasına rağmen? Ama gördük ki Oda efendi pek önem göstermedi..Geriye kalan dövüşleri tahmin etmek zor ama önemli olan varsa işleme ihtimali var.
Yok sadece öyle bir senaryo olması şart değil halisnayon olarak brook azrail şeklinde görülür felan.Zoro: m......m bu ne
Brook: Ben Azrail canını almaya geldim!
Zoro: Lan!!??
Chopper: Öğğğğğ gerçekten ölüyor doktor çağırın bir dakika doktor benim!
Brook: Ahahahahahah olm benim lan benim mal
Zoro: Lan şerefsiz bi s.
Brook: Ahahah yüzünü görmeliydin, neredeyse skdlofpflt
Bence anlamsız olur durup dururken. Brook neden eşek şakası yapsın ki? O pelerin ve silah ne alaka eşek şakası değilse? Tamam mizah falan da onun da kendi içinde mantığı olması gerekir.
Kadına göre Law arka-sağ-alt tarafta. Ben arkayı seçtim. Sen de sağı seçmişsin. Bir başkası da altı seçer. Kimsenin kimseye garışmaya hakkı yoktur özgürlüğü bidir. Takılma o kadar. Sonuç olarak kör noktadan yapılmış bir saldırı işte.Arkadan değil sağ taraftan sağ sağ sağ sağ sağ kaç kere yazacağım yav.