Zoro yaşamaya baksın şu an bence de. Normal bir hasar almadı çünkü.Çok teşekkür ederim, Zoro bunun için de kalksa iyi olur da abartmaya gerek yok
Zoro yaşamaya baksın şu an bence de. Normal bir hasar almadı çünkü.Çok teşekkür ederim, Zoro bunun için de kalksa iyi olur da abartmaya gerek yok
King: Zoro kılıç ile olan tüm seceresini çıkarırken ben de izliyim.Zoro: m......m bu ne
Brook: Ben Azrail canını almaya geldim!
Zoro: Lan!!??
Chopper: Öğğğğğ gerçekten ölüyor doktor çağırın bir dakika doktor benim!
Brook: Ahahahahahah olm benim lan benim mal
Zoro: Lan şerefsiz bi s.
Brook: Ahahah yüzünü görmeliydin, neredeyse skdlofpflt
Bence anlamsız olur durup dururken. Brook neden eşek şakası yapsın ki? O pelerin ve silah ne alaka eşek şakası değilse? Tamam mizah falan da onun da kendi içinde mantığı olması gerekir.
Bence yonkou yeteri kadar Madara oldu zaten. Bm bu saatten sonra bir terliğiyle Law'ı diğer terliğiyle Kid'i alsa boşşşşş. Oda BM'nin selasını her anlamda okumuştur. Hepimize geçmiş olsun.Bak bu mücadelenin sonucu 5 kage vs Madara'nınki gibi olur. Onlar da büyük konuşup "burayı bize bırak" demişlerdi, peki sonuç neydi? Burada da bir benzeri yaşanır.
Wano'da iki Yonko düşmezse nickimi değiştiririm.Bak bu mücadelenin sonucu 5 kage vs Madara'nınki gibi olur. Onlar da büyük konuşup "burayı bize bırak" demişlerdi, peki sonuç neydi? Burada da bir benzeri yaşanır.
En başta bunlar nasıl düşecek BM kesinlikle gidecek adasında bir olay olacak kaido yalnız kalacak şekilde düşünüyordum.Wano'da iki Yonko düşmezse nickimi değiştiririm.
İnşallah dediğin gibi olur Luffy Kaido'yu yener ve bu ikisi yenilirse hoş olmaz.Aslında bir önceki bölümlerde yenmek istediklerini de net şekilde belirttiler. Doffy, Law'ı öldürmek için hareket ederken Luffy " Bunun için önce beni öldürmen mi lazım beni geçmen mi lazım " ne demişti. Burada da çatıya çıkmak istiyorsan bizi öldürmen gerek diyorlar kısaca.