Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM'nin kendi yaşam ömründen alıp güçlenme tekniği, sarhoş dövüş tekniği gibi sözde güçlenmeler okuyucuya iyi bir izlenim vermiyor.
BM'nin neden böyle bir tekniğe başvurması gerektiğini görmedik. Ötesi, daha da güçlenip büyüyünce bunun galibiyete yol açmayacağını biliyoruz. Çünkü eğer o ana kadar rakibini yenememişse, bunun sebebi fiziksel güç değildi. Bu tekniğin ne getireceği söylenmedi, çünkü anlamsız bir güçlendirme. Sadece BM'nin kozu da var, bakın Law ve Kid BM'yi limitlerine itiyor demek için. Ancak olmuyor çünkü dövüş off panel.
Sarhoş dövüş tekniğinin herhangi bir seride, tahmin edilemezlikten başka bir faktör kattığını görmedim. Luffy'nin geleceği gördüğünü de düşünürsek, bu tam olarak neye yarayacak? Hepimiz de biliyoruz, hiç bir işe yaramayacak.
Üstüne iki karakter için de aslında zayıflıyorlar demediğiniz kaldı hacı.
 
En sonda gölgenin kimliği açıklanıyormuş ama. Eğer bölüm öyle bitiyorsa bence net önemli biri çıkacak.
Bence birinden çok bir şey çünkü denizciler bu şeyi/kişiyi Goroseiye anlattıklarında şaşırıyorlar ve mümkün olmadığını söylüyorlar ve ayrıca bu şey/kişi son yüzyıllarda uyanmamış
 
Bence birinden çok bir şey çünkü denizciler bu şeyi/kişiyi Goroseiye anlattıklarında şaşırıyorlar ve mümkün olmadığını söylüyorlar ve ayrıca bu şey/kişi son yüzyıllarda uyanmamış
Evet düzeltecektim mesajı da yetişemedim. Bölüm çıkınca anlaşılır. Dediğin gibi o gölge bahsettikleri meyveyle alakalı da olabilir. Meyveyi yiyen kişinin bir formunu falan mı görmüş de olabilirler.

Çizimler gelmeden son sahneyi net bilemeyeceğiz gibi.
 
Meraklısı bilir, eskilerin hoş ve hareketli ama bir o kadar da ses efektleriyle kulaklara zulmeden filmi
Kaido'dan sarhoş teknikleri görmek ilginç olur ama bu ne hadsizlik arkadaş ! Savaş sırasında içilir mi ! Daha doğrusu en başta sallamayıp içse anlardım da iş ciddileşince bu yapılır mı !
Edit: Bu beşli çetenin kastettiği acaba fil meyvesinin bir modelini yemiş ve meyveyi istemsizce uyandırmış "DEV/kıta çeken" biri olabilir mi ? Zunisha mesela :hmm:
 
Son düzenleme:
One Piece'in benim için etkileyici tarafları zaten gizem açıklama, flashback zaten, gelsin bakalım. Buradan arc sonu Vegapunk görür müyüz diye düşünmeye başladım. Yani şu herifi de göster artık, 1100 bölüm oldu neredeyse.
 
Luffy'nin çatıdan aşağı düştüğü sıra ağlayan modunda idi. Yine sake vardı elinde. Kınlar savaşı sonunda da içiyordu.

Bunun altından bir şey çıkacak. Belki de Luffy'nin saydığı mod dışında bir modu daha çıkacaktır. Nadir girdiği mod olur.

@Master of Puppets


Aydın hatırlar mısın bu tarz bir öngörün vardı senin.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık