Algıya gel. Ahaha. Ne oldu korku çanları mı başladı?Kaido içip içip ilk karşılaştıklarındaki gibi kum torbası olmaz umarım.
Adam bir yudum sake içmiş sadece ya. Kaido'nun gayet karakterine de uygun bir hareket. Buna da takılmazsın hocam. Sallamaya yer arıyorsun gibi geldi bana. :dYav ortada savaş var savaş çifte telli oynamıyorlar Bir de içince triplere girmiş ahahahahaha. Akainu nerdesin reis ya...
Adam bir yudum sake içmiş sadece ya. Kaido'nun gayet karakterine de uygun bir hareket. Buna da takılmazsın hocam. Sallamaya yer arıyorsun gibi geldi bana. :d
Alakası yok ciddi fight görmek istiyorum Bm yeterince sıçıp batırıyor zaten. Luffy zaten her türlü kazanacak ciddi mücadele olsun öyle kazansın.Algıya gel. Ahaha. Ne oldu korku çanları mı başladı?
Ok.Alakası yok ciddi fight görmek istiyorum Bm yeterince sıçıp batırıyor zaten. Luffy zaten her türlü kazanacak ciddi mücadele olsun öyle kazansın.
Adam gayet ciddi. Kaido'nun karakteri bu yani. Luffy'e ilk dayağını attığında da sarhoş geldi. Luffy çatıdan düşerken baya üzüldüğünü de belirtti adam. Bir sake içti diye dövüşün cıvıdığını düşünmek bence alakasız geliyor.Alakası yok ciddi fight görmek istiyorum Bm yeterince sıçıp batırıyor zaten. Luffy zaten her türlü kazanacak ciddi mücadele olsun öyle kazansın.
Hareketleri gayet cıvık duruyor. Bir sake içti diye değil. Hadi sake içse güç toplasa filan neyse de Bm'nin ana moduna girmesi gibi moda girmiş.Adam gayet ciddi. Kaido'nun karakteri bu yani. Luffy'e ilk dayağını attığında da sarhoş geldi. Luffy çatıdan düşerken baya üzüldüğünü de belirtti adam. Bir sake içti diye dövüşün cıvıdığını düşünmek bence alakasız geliyor.