Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence birinden çok bir şey çünkü denizciler bu şeyi/kişiyi Goroseiye anlattıklarında şaşırıyorlar ve mümkün olmadığını söylüyorlar ve ayrıca bu şey/kişi son yüzyıllarda uyanmamış
Imu'nun bir adamı veya suikastçisi gibi birşey olabilir mi? Im dünyadan silinmesi gereken kişilerin peşine bu gölge benzeri şeyi takmıştır. Önce prensese gitti şimdi de Luffy'e geldi. Grosei de yüzyıllardır uyanmamıştı derken Im bu golgeyı mi uyandırdı demek istiyordur belki.
 
Gorosei de şaşirmiş, dev gibi gözüken kisi için. Wano'da bilmedigimiz ya da sonradan piyasaya çikacak bir karakter gibi duruyor yoksa slüet çizmezdi ve kim oldugu belli oluyor bakalim merak uyandirici ama meyve ne merak ettim.
 
Bence şu secret garden'da dövüşen iki devden biri geldi. Bizimkileri buradan alıp elbaf'a götürecek. Son ponegliph te elbaftadır.
 
Kaido'nun sarhoş tekniği belki gözlem hakisi kullanıcılarına karşı geliştirdiği tahmin edilemez saldırılar yapabildiği bir tekniktir.
 
@Alpamis Gigant gatling veya elephant gatling demiyor Roc gatling diyor bu roc sanırım dediğimiz gibi luffy ileri hakiden dolayı isim değişikliğine gitmiş her zaman yaptığı gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık