İçince zayıflamıyorum demiş buna böyle cevap veriyor çünkü normali öyle içen adam zayıflar yanlış düşünmemişiz.Kaido özel çıktı.Wb gibi içmek bana koymaz tarzı bir adammış o da.
Öyle dememiş.
Benimle ciddi ciddi 1v1 yapabilecek birini bulmuşum. Güçlü olduğunu kabul ediyorum. Kendimi güçsüz düşürecek bir şey yapmam diyor. Bu laftan iki anlam çıkar. Sizin kastettiginizin aksine adayı ucurmasi da gücünü düşürmüyordur. Ya da o etki ettiği için önümüzdeki bölümlerde o prangasından kurtulacak.
Ama eğer öyle bir sahne görmezsek bunun gücünü düşürmediği ,%100 netlik kazanacak.
Benim açımdan ikisi de olur. Kaido adayı sürüklemeyı bırakıp güç srtisi yaşarsa Luffy de ona karşılık verebilmek için yeni moda girer böylece hibrit moduna karşı nasıl base haliyle savaşıyor muhabbeti biter.
Ama böyle bir durum yasanmasa bile Kaido'dsn başka bir koz göreceğizdir. Eminim bu savaş böyle bitmez.
Adayı ucurması Kaido'nun gücünü düşürüyorsa çatıda olduğu savunulan karakterlerin fanları ne yapacak onu düşünün. En çok da Zoro fanları düşünsün.