Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durumun öyle olmadığı ne la ? Zoro 4 kere açık verdi kılıç yüzünden, kendini savunamasa gidecekti gelmiş hikaye anlatıyorsun hala.

Anlamıyorsun değil mi seni niye alıntıladığımı ?

Bak belki yaptığını anlarsın diye alıntıladım da hala aynı sazı çalıyorsun xD
Zoro başta yenildi zaten. Yerde iken kılıç araya giriyor. Zoro umutsuz idi. Öyle bir çarpıyor Zoro'yu kendine getiriyor ama Zoro hala durumu çakozlamadı. Bu yüzden Enma araya girmeye devam ediyor. Zoro bu sırada King'in gözlemiyle Enma yüzünden zor durumlara düşüyor. Zoro ta ki kılıcın ne yapmaya çalıştığını çözene kadar Zoro da öyle sanıyor ama sonra çakıyor davayı. Kılıç beni test ediyor diyor. Kılıç yerde tıpkı Excalibur gibi duruyor. Zoro'yu yerden kendine doğru çekiyor bildiğin kalk der gibi duruyor hakisini çekiyor. Zoro tamam anlıyorum diyor kral haki atakları yapmaya başlıyor.

Siz o sıra kral haki verdi adam etti dediniz. Bu yorumunuzun haksız olduğu sonra ortaya çıkıyor Zoro savaş uzarsa bu kılıç canımı alacak diyerek.

En kötüsü de bunları Zoro'yu ezmek için söylediğimizi düşünerek alakalı alakasız her yerde Luffy'e sallamanız. Zoro için bilinçsiz bile olsa bir arc'ta bu gücü açıp kullanmaya başlaması bile büyük olay..
 
Zoro başta yenildi zaten. Yerde iken kılıç araya giriyor. Zoro umutsuz idi. Öyle bir çarpıyor Zoro'yu kendine getiriyor ama Zoro hala durumu cakozlamadı. Bu yüzden Enma araya girmeye devam ediyor. Zoro bu sırada King'in gözlemiyle Enma yüzünden zor durumlara düşüyor. Zoro ta ki kılıcın ne yapmaya çalıştığını çözene kadar Zoro da öyle saniyor ama sonra çakıyor davayı. Kılıç.beni test ediyor diyor. Kılıç yerde tilki Excalibur gibi duruyor. Zoro'yu yerden kendine doğru çekiyor bildiğin kalk der gibi duruyor hakisini cekiyor. Zoro tamam anlıyorum diyor kral haki atakları yapmaya başlıyor.

Siz o sıra kral haki verdi adam etti dediniz. Bu yorumunuzun haksız olduğu sonra ortaya çıkıyor Zoro savaş uzarsa bu kılıç canımı alacak diyerek.

En kötüsü de bunları Zoro'yu ezmek için söylendiğimizi düşünerek alakalı alakasız her yerde Luffy'e sallamanız. Zoro için bilinçsiz bile olsa bir aec'ta bu gücü açıp kullanmaya başlaması bile büyük olay..
Sonra da bu bölüme laf edince kızıyorsun :oleyo2:
 
Seninki de kasacak lae. :/ Kral haki hız da veriyor savunma da. Ama tabi doğru düzgün kullanabilmesi lazım evvela. :rolleyes:
Hız ne alaka ? Ayaklarına kral haki ekleyip itiş gücü mü sağlıyor ?

fatihin hakısını savunmaya ekledi ve dayanıklılığı arttı işte neresi saçmalık bunun ?
Yazdığının lahmacuna elma ekledi ve çilekli smoothie elde etti demenden hiçbir farkı yok.
 
Doffy'nin gücünün %99.9'u kafeslere gitti hüüüüüü argümanları burada işe yaramaz hadi öteye. :ehe:
Tüm adayı uçurdu la adam, 9 kın+ novalar üstüne yamoto derken ne yapsın? Şimdi sana göre eğer Kaido handikabı yoksa Shanksı falan yoldan geçerken alır, çünkü gücüne daha yeni adapte oluyor.

Adam zayıflayınca adayı tutamadı. Oda açık açık yazsın mı ne istiyorsunuz?
 
Sonra da bu bölüme laf edince kızıyorsun :oleyo2:
Alakalı olmadığını biliyon. Zoro yenemeyeceğim diyordu yerde idi. Kılıç tam o sırada araya giriyor. Daha önce niye girmiyor? O savaş hızlıya geldi ama King'in hakkını en azından öncesinde öyle verdi. Enma olayları olmasa Zoro'nun yenemeyeceği hissettirildi.

Luffy kafasına yedi ama sonraki sahne hemen arkasından koşuyor. Alakası yok ya sahnelerin.
 

Silinmiş Üye

Hız ne alaka ? Ayaklarına kral haki ekleyip itiş gücü mü sağlıyor ?


Yazdığının lahmacuna elma ekledi ve çilekli smoothie elde etti demenden hiçbir farkı yok.
Yahu adam fatihin hakısını hem savunmaya hem saldırıya ekledı ıste neyını anlamıyosun ? benmi yanlış biliyorum savunmaya eklenımıyor mu
 
Wano'dan sonra Luffy halk arasında en güçlü olarak anılmaya başlar yavaş yavaş. ;)
Ben böyle yüzsüzlük görmedim.Diyor ki bahane için mi içiyorsun bak ondan yenildim demek için mi diyor Kaido’ya.Ulan Kaido’nun bu bahaneye ihtiyacı mı var kızı bile söyledi tutamıyor adayı çok hasar almış dedi Ama Lütfü’ye göre yenilgiye mazeret bulmak yol yapmak için içiyormuş.:hhh::hhh:Kaido’nun elinde bahane için binbir handikap varken söylediği laf tam yüzsüzlük. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık